Ο Νίκος Βέρτης ξεκαθαρίζει: «Αν ήμουν γκέι θα το έλεγα, μακάρι όλοι οι άντρες να φορούσαν τα παντελόνια μου»

ο-νίκος-βέρτης-ξεκαθαρίζει-αν-ήμουν-γ-117390

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Νίκος Βέρτης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα. Για τις κατηγορίες που έχει δεχτεί ότι είναι γκέι, για την καταγωγή του αλλά και για το θέμα της αποποινικοποίησης των ναρκωτικών. Εχει μεγάλο ενδιαφέρον η συνέντευξη.


“Εχουν γραφτεί πράγματα που δεν ισχύουν”, λέει ο Νίκος Βέρτης

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής «όταν ακούς κάτι που δεν ισχύει, το προσπερνάς. Τα πρώτα χρόνια με έλεγαν Τούρκο, μετά Αλβανό. Μετά είπαν ότι ο πατέρας μου είναι πολύ πλούσιος και εξαιτίας του έκανα καριέρα. Ο καθένας έλεγε ό,τι ήθελε. Πράγματα που δεν ισχύουν, δεν με απασχολούν. Καταρχήν έχω μεγαλώσει στην Ολλανδία και μισώ τους ανθρώπους που ντρέπονται για τις ιδιαιτερότητές τους. Αν είσαι γκέι, δεν πρέπει να ντρέπεσαι να το πεις. Είχα παιδικούς φίλους γκέι, οι οποίοι δεν ντρέπονταν για αυτό».

Και συμπληρώνει ο Νίκος Βέρτης «αν ήμουν γκέι, λοιπόν, δεν θα ντρεπόμουν με τίποτε να το πω δημόσια. Δυστυχώς για κάποιους και ευτυχώς για κάποιες, είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στη γη που θα είχα έστω και 1% μέσα μου ομοφυλοφιλικές τάσεις. Προσωπικά, ξέρεις, λυπάμαι για εκείνους που δεν έχουν αποδεχτεί τον εαυτό τους και τους απομακρύνω από κοντά μου».


Ο Νίκος Βέρτης βίωσε χυδαίο φλερτ από άνδρα

Σχετικά με το αν θα εκνευριζόταν σε περίπτωση που τον φλέρταρε ένας άντρας, επεσήμανε «δεν θα τσατιζόμουν. Εξαρτάται, βέβαια, και από τον τρόπο. Γνωστός άνθρωπος με φλέρταρε με χυδαιότητα και γλίτωσε το ξύλο στο δευτερόλεπτο, χωρίς όμως να νιώθω την ανάγκη να αποδείξω τι είμαι. Όσα λάθη και να έχω κάνει στη ζωή μου, η ηθική μου είναι πάντα ψηλά και μακάρι όλοι οι άντρες να φορούσαν τα παντελόνια που φοράω».

Η γνώμη του Νίκου Βέρτη για τα ναρκωτικά

Όσον αφορά τη χρήση ναρκωτικών, θέμα για το οποίο στο παρελθόν έχει επικριθεί ο Νίκος Βέρτης, τασσόμενος υπέρ της απελευθέρωσής τους, σημείωσε «έχουμε παρωπίδες σε κάποια θέματα. Αυτό που ξέρω είναι ότι από τους δέκα φίλους μου στην Ολλανδία, οι δύο έκαναν χρήση ναρκωτικών. Στην Ελλάδα, όμως, από τους δέκα φίλους μου, οι οκτώ έχουν κάνει σίγουρα κάποια στιγμή ναρκωτικά στη ζωή τους. Εγώ μπορεί να μεγάλωνα δίπλα στα ναρκωτικά, αλλά δεν τα ακούμπησα. Από τη στιγμή που δεν ήταν απαγορευμένα στην Ολλανδία και δεν υπήρχε ανάγκη να το παίξει κανείς cool και μάγκας, γιατί να τα ακουμπήσει; Είναι καλύτερο να δίνεις την επιλογή με την αποποινικοποίηση, γιατί οι Ολλανδοί που παίρνουν ναρκωτικά είναι πολύ λιγότεροι από όλους τους υπόλοιπους Ευρωπαίους».


Είναι πραγματικά άσχημο να σε κατηγορούν για πράγματα τα οποία δεν είσαι ή που δεν έχεις κάνει. Πάντως ο Βέρτης τα αντιμετωπίζει όλα με χιούμορ και κοιτάει μπροστά, μιας και δεν έχει καμιά ανάγκη. Επιτυχίες κάνει και ο κόσμος τον λατρεύει αληθινά.


  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ