Μαρία Καρυστιανού: «Είναι δυνατόν να τολμά να μιλά ο Πρωθυπουργός για θεωρίες συνομωσίας;»

Η Μαρία Καρυστιανού έκανε δηλώσεις με αφορμή τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σία Κοσιώνη
μαρία-καρυστιανού-είναι-δυνατόν-να-τ-190288

Η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου «Τέμπη 2023», μίλησε στον Σωτήρη Πολύζου και στην εκπομπής της TRT «Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα» τη Μεγάλη Τρίτη, 30 Απριλίου 2024.

«Κάθε μέρα μας, είναι ένας συνεχιζόμενος Γολγοθάς, όχι μόνο για το πένθος, αλλά και για τη διαρκή αγωνία να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε, να δικαιώσουμε τα παιδιά μας. Ο μοναδικός μας στόχος, είναι ένας. Να καταφέρουμε να τιμωρηθούν όλοι οι υπεύθυνοι. Να μη γλυτώσει κανένας από τους εμπλεκόμενους σε αυτό το διπλό έγκλημα – της δολοφονίας 57 ανθρώπων και της συγκάλυψης του εγκλήματος».

«Κάθε φορά λέω ότι πρέπει να παίρνω ένα ηρεμιστικό πριν ακούσω τον κο Μητσοτάκη να μιλάει για τα Τέμπη. Το ξεχνάω, όμως, δυστυχώς και κάθε φορά έχω τις ίδιες παρενέργειες. Δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα που έχω σχηματίσει εγώ για τον συγκεκριμένο άνθρωπο».

«Πάλι βγήκε αλαζονικά να μας πει πως αν γύριζε ο χρόνος πίσω, δεν έχει μετανιώσει που δεν συμμετείχε σε κάτι, ώστε να αποτραπεί αυτό το τραγικό συμβάν στην Ελλάδα. Δεν θα άλλαζε κάτι στις δράσεις που έγιναν επί του πεδίου, γιατί, όπως καταλαβαίνετε, τα στοιχεία που έπρεπε να συγκαλυφτούν. Δεν θα άλλαζε κάτι. Όλα τα ίδια που έκανε, ίσως λίγο πιο προσεκτικά, αλλά θα φρόντιζε να βουλώσει το στόμα μας πολύ πιο νωρίς».

Μαρία Καρυστιανού για θεωρίες συνομωσίας

«Είναι δυνατόν, τόσους μήνες μετά, με όλα αυτά που βγαίνουν στο φως, να τολμάς να μιλάμε για ‘θεωρίες συνομωσίας’; Τελικά, όποτε ακούμε ‘θεωρία συνομωσίας’ από τον ίδιο και την παράταξή του θα καταλαβαίνουμε ότι μιλάμε για την πλήρη πραγματικότητα που ΔΕΝ θέλουν ούτε να την ακουμπήσουμε, ούτε να την σχολιάσουμε, ούτε να την αναλύσουμε. Αυτό, λοιπόν, που θέλουμε να κρύψουμε πολύ καλά, το ονομάζουμε θεωρία συνομωσίας και τελείωσε».

«Καταρχήν, εκνευρίστηκα από το γεγονός ότι για ακόμη μια φορά η συνέντευξη έγινε σε πολύ ασφαλές περιβάλλον. Με δημοσιογράφο ένα συγγενικό του πρόσωπο. Αυτό είναι τραγικό, γελοίο. Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό, έστω και ως θεατής, οπότε είδα αποσπασματικά».

Η Μαρία Καρυστιανού σχολιάζει τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στη Σία Κοσιώνη

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Δημόσιοι υπάλληλοι: Οι δικαιούχοι του διπλού bonus και πως θα υπολογίζεται

Δημήτρης Κόκοτας: Το χρονικό της περιπέτειας της υγείας του και τα πρώτα χαμόγελα

Εύοσμος: Βανδάλισαν και ξερίζωσαν τα δέντρα που φυτεύτηκαν στην μνήμη των θυμάτων των Τεμπών

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ