Ετεοκλής Παύλου: «Όταν βγήκα από το νοσοκομείο μετά το ατύχημα δεν χτυπούσε το κινητό μου από φίλους»

Ο Ετεοκλής Παύλου έκανε μια κατάθεση ψυχής όταν μοιράστηκε με το κοινό την εμπειρία που είχε μετά το ατύχημα
ετεοκλής-παύλου-όταν-βγήκα-από-το-νοσ-190017

Ο Στάθης Παπούλιας έδωσε συνέντευξη στη Σοφία Μανουσακίδου και στην εκπομπή «Breakfast@Star» με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και στο γεγονός ότι δεν τον πήρε κανείς τηλέφωνο. Ο Ετεοκλής Παύλου μοιράστηκε το ίδιο από τη δική του εμπειρία μετά το ατύχημα που είχε.

«Θα πω κάτι τώρα, θα μοιραστώ κάτι με τον κόσμο. Δεν είναι μόνο θέμα δουλειάς. Όταν έπαθα κι εγώ το δικό μου ατύχημα, αν εξαιρέσεις ελάχιστους ανθρώπους, αφού βγήκα από το νοσοκομείο, υπήρχαν περίοδοι που δεν χτυπούσε το κινητό μου από φίλους που είχα τότε».

«Μπήκα στη διαδικασία να πάρω τηλέφωνο στην εταιρεία να ρωτήσω εάν έχει πρόβλημα το κινητό μου. Μου λένε: όχι, λειτουργεί κανονικά. Δεν χτυπούσε τόσο πολύ που νόμιζα ότι χάλασε».

«Δεν θα ξεχάσω εκείνο το καλοκαίρι που έλεγα στους φίλους μου να πάμε στη θάλασσα και επειδή ήμουν σε καροτσάκι, υπήρχαν φίλοι που μου έλεγαν: δεν γίνεται να πάμε μαζί, Ετεοκλή, γιατί εμείς θέλουμε να πάμε σε παραλίες που έχουν σκάλες ή μεγάλες κατηφόρες».

«Μετά από τέτοια δύσκολα περιστατικά καταλαβαίνεις πολλά. Το έχω βιώσει και είναι πολύ σκληρό».

Στάθης Παπούλιας: «Μετά το πρόβλημα υγείας μου δεν με πήρε ποτέ κανείς τηλέφωνο, εκτός από τη Σκορδά και τον Πυριόχο» – Το σχόλιο του Ετεοκλή Παύλου

Ο Στάθης Παπούλιας μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ενώ απάντησε στο αν του λείπει η τηλεόραση.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Απάντησε για πρώτη φορά για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

Κρήτη: Γυναίκα έχασε το παιδί της στο κέντρο του Ηρακλείου και έπαθε ανακοπή

Ελένη Ράντου: Η σπάνια συγκινητική φωτογραφία με τη μητέρα της που πάσχει από άνοια

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ