Σύζυγος Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν μπορεί να μπει στο σπίτι, δεν είναι καλά ψυχολογικά»

Σύζυγος Γιάννη Καλλιάνου: «Ο Γιάννης δεν μπορεί να μπει στο σπίτι, δεν τον χωράει το σπίτι, δεν τον χωράει ο τόπος»
σύζυγος-γιάννη-καλλιάνου-δεν-μπορεί-188475

Η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου, Χάρις Δαμιανού σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για την ανάρτηση του μετεωρολόγου και βουλευτή της ΝΔ σχετικά με την περιπέτεια υγείας του πατέρα του.

«Ο Γιάννης δεν προσπαθεί να κρατήσει τα δάκρυά του, έχουν στερέψει τα δάκρυά του. Έχει κλάψει πάρα πολύ αυτές τις μέρες ο Γιάννης. Έχει κουραστεί να κλαίει. Όπως είδατε, το βίντεο που δημοσίευσε είναι από το αυτοκίνητο, γιατί ο Γιάννης δεν μπορεί να μπει στο σπίτι, δεν τον χωράει το σπίτι. Είναι στο αυτοκίνητο, κάνει βόλτες, δεν μπορεί να ηρεμήσει, δεν τον χωράει ο τόπος. Δεν είναι πολύ καλά ψυχολογικά ο Γιάννης αυτήν τη στιγμή».

Σύζυγος Γιάννη Καλλιάνου: «Έχουν στερέψει τα δάκρυά του, δεν τον χωράει το σπίτι, δεν είναι καλά ψυχολογικά»

Σε κλάματα ξεσπά σε ανάρτησή του ο Γιάννης Καλλιάνος, με αφορμή όλα όσα έχουν γίνει κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του πατέρα του. Τι λέει η σύζυγός του.

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου για την περιπέτεια της υγείας του πατέρα του

«Θέλω να πω κάποια πράγματα όχι για να με λυπηθείτε αλλά για να ξεμπροστιάσω κάποιους ανθρώπους που έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση την οικογένεια μου. Ο πατέρας μου έχει πολλά προβλήματα υγείας καθώς κάνει και αιμοκάθαρση και έχει ζάχαρο. Πριν 15 ημέρες μπήκε στη Βούλα καθώς μαύρισε το δάχτυλο του μιας και έχει διαβητικό δάχτυλο».

«Του φέρθηκαν πολύ καλά στην Βούλα αλλά του είπαν ότι τέτοια μεγάλα θέματα δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν όπως θα έπρεπε και θα πρέπει να βρεθεί σε άλλο νοσοκομείο. Πήγε ο πατέρας μου σε αυτό το νοσοκομείο και του ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Τις επόμενες πέντε ημέρες πήγαινε καλά. Την έκτη μέρα έκανε κορεσμό. Ο αδερφός μου είναι γιατρός στην Κύπρο και ήρθε τον είδε και είπε να μπει στην πλατφόρμα και να εισαχθεί σε ΜΕΘ».

«Οι γιατροί μου είπαν ότι υπογράφουμε όλοι ότι ο κ. Καλλιάνος είναι καλά. Ο αδερφός μου τους παρακάλαγε να τον βάλουν σε ΜΑΦ. Έχουν στερέψει τα δάκρυα μου. Τους παρακάλαγα να τον βάλουν σε μια ΜΑΦ. Τελικά, ο πατέρας μου έκανε ανακοπή σήμερα και τον διασωλήνωσαν. Επειδή αυτό που έπαθε ο πατέρας μου θα το έχουν πάθει πολλοί άνθρωποι, δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν από εμένα και τον αδερφό μου. Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά ελπίζω να τα καταφέρει. Δεν είχε οξυγόνο καθόλου και πέρναγε μια νοσοκόμα κάθε 4 ώρες».

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Γιάννης Καλλιάνος: Το συγκλονιστικό αντίο στον πατέρα του – «Στέρεψαν τα δάκρυά μου…»

Αλέξης Κούγιας: Ανέλαβε την εκπροσώπηση της οικογένειας του Γιάννη Καλλιάνου για τον θάνατο του πατέρα του

Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του διέταξε η διοίκηση του «Αττικόν»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ