Δανάη Μπάρκα: «Τσουγκρίσαμε με ωμά αβγά. Από τότε λέω θα τα παίρνουμε έτοιμα»

Η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε στην εκπομπή της περιστατικό που της είχε συμβεί όταν τσούγκρισε αβγά που δεν ήταν βρασμένα
δανάη-μπάρκα-τσουγκρίσαμε-με-ωμά-αβγ-190018

Η Δανάη Μπάρκα περιέγραψε σήμερα στην εκπομπή της τι συνέβη μια χρονιά που είχε καλέσει κόσμο στο σπίτι και τσούγκρισαν με ωμά αβγά.

«Πάω μία χρονιά να βάψω αβγά… Είμαι πολύ παραδοσιακή σε αυτά. Ήταν νομίζω η πρώτη χρονιά που θα έκανα τραπέζι στο σπίτι μου ως ενήλικη. Πολύς κόσμος μέσα στα πόδια μου. Έχω βράσει τα μισά αβγά και ετοιμάζομαι να βάλω τα άλλα μισά για βράσιμο».

«Βάζει κάποιος -δεν θυμάμαι ποιος- μέσα στο χρώμα τα άβραστα και όχι τα βρασμένα. Δεν περνούσε το χρώμα. Καταλάβαινα ότι κάτι πάει λάθος, αλλά άνοιγα φύλλα εκείνη την ώρα και δεν πρόσεχα».

«Και πάμε με αυτά τα αβγά να τσουγκρίσουμε… Και είναι μισά ωμά και μισά βρασμένα και γίνεται στο τραπέζι… Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Έτριβα για 4 μέρες όλο το σπίτι με ξύδι και μου ερχόταν ναυτία από τη μυρωδιά. Από τότε λέω: ‘αφήστε τα, θα τα παίρνουμε έτοιμα’».

«Επίσης, εγώ κάνω και το άλλο. Πηγαίνω σε πολυκατάστημα παιχνιδιών και παίρνω ξύλινα αβγουλάκια. Τα βάφω κόκκινα και τα παίρνω την ώρα του τσουγκρίσματος. Τους κερδίζω όλους… Είμαι πονηρούλα».

Δανάη Μπάρκα: «Ένας καλεσμένος στο σπίτι είχε πάρει τα άβραστα αβγά και τα έβαψε κόκκινα… το τι έγινε στο σπίτι»

Η Δανάη αναφέρθηκε σε ένα αστείο περιστατικό όπου έκανε πρώτη φορά το πασχαλινό τραπέζι και ένας καλεσμένος έβαλε τα άβραστα αβγά στην κατσαρόλα με το κόκκινο χρώμα.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Απάντησε για πρώτη φορά για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

Κρήτη: Γυναίκα έχασε το παιδί της στο κέντρο του Ηρακλείου και έπαθε ανακοπή

Ελένη Ράντου: Η σπάνια συγκινητική φωτογραφία με τη μητέρα της που πάσχει από άνοια

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ