Η άγνωστη γενναιοδωρία του Γιάννη Μπέζου στα γυρίσματα του «Ευτυχισμένοι Μαζί»

Η Άλεξάνδρα Παντελάκη αποκαλύπτει μια άγνωστη πτυχή του Γιάννη Μπέζου και την αγάπη του για τη συνεργασία και την άνεση στο πλατό.
η-άγνωστη-γενναιοδωρία-του-γιάννη-μπέ-197048

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη, ηθοποιός του «Παράδεισου των Κυριών», μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star για τον Γιάννη Μπέζο και τα χρόνια που συνεργάστηκαν στο «Ευτυχισμένοι Μαζί».

Εκεί, αποκάλυψε μια άγνωστη πτυχή του χαρακτήρα του Μπέζου, την γενναιοδωρία του. Η Παντελάκη τόνισε ότι ο Γιάννης Μπέζος φρόντιζε όλους τους ηθοποιούς στο πλατό, ακόμη και τους νεότερους και λιγότερο γνωστούς.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέφερε ότι ο Μπέζος επέμενε να έχει καμαρίνι και δικό του πλατό, όχι γιατί το θεωρούσε απαραίτητο, αλλά για να μπορούν οι υπόλοιποι ηθοποιοί να έχουν άνεση στα δικά τους.

Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Λέμε ο άγιος Γιάννης Μπέζος. Τέτοια γενναιοδωρία και τέτοια αγάπη κι αυτό με γέλιο»

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη μιλάει αποκλειστικά στο “Breakfast@Star” για τη συμμετοχή της στο “Παράδεισο των Κυριών”, τον έρωτα και τη σχέση με τον σύζυγό της.

«Να έχω καμαρίνι και πλατό έχει να μου συμβεί από το «Ευτυχισμένοι Μαζί». Λέμε ο άγιος Μπέζος. Τέτοια γενναιοδωρία και τέτοια αγάπη κι αυτό με γέλιο. Βέβαια, κι αυστηρός, μην τύχει κι αργήσεις. Άργησες, πέθανες. Γιατί άργησες; Με βλέμμα δολοφονικό.

[…] Μην το ξανακάνεις αυτό. Με την Κατερίνα Λέχου έχουμε επικοινωνία. Πάντα μου έδιναν για κόρες κάτι καλλονές. Το επόμενο ήταν που είχα κόρη την Παναγιώτα Βλαντή. Άλλη καλλονή. Τις πάντρεψα.

[…] Ο έρωτας δεν σε ρωτάει, αρκεί να είσαι ανοιχτός. Θεωρώ ότι ήταν ένα δώρο που μας έκανε ο Θεός και σε εμένα και στον άνδρα μου.

Το πολύ ωραίο με τον άνδρα μου είναι ότι είμαστε παντρεμένοι 25 χρόνια κι αισθανόμαστε σαν να γνωριστήκαμε χθες».

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Μακριά μαλλιά τέλος: Η Ολυμπία Χοψονίδου τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή που «κόβει» χρόνια σε κάθε 40άρα

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει επιτέλους καλά νέα: 5 ζώδια θα «βουτήξουν» στο μέλι για 1 χρόνο

Ιάσων Δούσης, πρώην Jason Αντιγόνη: «Είμαι σε σχέση, θέλω να παντρευτώ και να τεκνοθετήσω»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ