Συγκινήθηκε η Δέσποινα Βανδή με τις Πανελλαδικές: «Το έπαθα. Αν μπορούσα να βοηθήσω κάποιο παιδί να μην το ξαναπάθει…»

Η Δέσποινα Βανδή συμβουλεύει τους μαθητές που ξεκίνησαν σήμερα τις Πανελλαδικές εξέτασεις, ορμώμενη από τη δική της εμπειρία.
συγκινήθηκε-η-δέσποινα-βανδή-με-τις-πα-196893

Η Δέσποινα Βανδή, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι το άγχος και την πίεση των Πανελλαδικών εξετάσεων, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα ενθάρρυνσης στους μαθητές που ξεκινούν σήμερα τις εξετάσεις τους.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, λίγο πριν αναχωρήσει για τις εμφανίσεις της στην Κύπρο, η τραγουδίστρια μοιράστηκε τις δικές της εμπειρίες από την εποχή που έδινε Πανελλαδικές.

Η Δέσποινα Βανδή στέλνει μήνυμα στους μαθητές που δίνουν Πανελλαδικές

«Λοιπόν, βρίσκομαι στο αεροδρόμιο, αυτήν τη στιγμή, με προορισμό μου την Κύπρο. Θέλω, λοιπόν, με αφορμή αυτό το ταξίδι, που έχω να κάνω, να σας πω ότι σήμερα ξεκινάει το δικό σας ταξίδι -για αρκετούς από εσάς- μέσω των Πανελληνίων. Θέλω, απλά, να θυμάστε ότι δεν είναι προορισμός οι Πανελλήνιες, είναι η αρχή του ταξιδιού σας».

«Πάρτε βαθιές ανάσες, παιδιά. Ό,τι διαβάσατε διαβάσατε κι ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Θέλω να χαλαρώσετε και να μην αγχώνεστε, διότι δεν είναι ο προορισμός οι Πανελλήνιες. Η ζωή όλη είναι μπροστά σας να ξεδιπλωθεί. Ευκαιρίες υπάρχουν, θα υπάρξουν».

«Με λίγα λόγια, θέλω να σας πω -γιατί το έπαθα εγώ κι αν μπορούσα να βοηθήσω κάποιο παιδί να μην το ξαναπάθει-, μην τρελαίνεστε. Μην αγχώνεστε. Η ζωή είναι μπροστά σας και μόλις ξεκινάτε να ταξιδεύετε. Οι αποσκευές σας θα γεμίσουν όλα αυτά τα χρόνια. Σε μία αποσκευή κάπου κάπου θα υπάρξουν και οι Πανελλήνιες. Σε ένα μικρό νεσεσεράκι μέσα».

«Εμείς ως γονείς σας αγαπάμε ό,τι και να γίνει. Για εμάς το καλύτερο είναι να είστε γεροί, γερά παιδιά, με υγεία, και σωματική και ψυχική».

«Αναπνεύστε, λοιπόν, καλή επιτυχία για σήμερα, κι αν, για τον οποιοδήποτε λόγο, κάτι στραβώσει, δεν χάθηκε ο κόσμος. Αυτό θέλω να θυμάστε. Η ζωή είναι μπροστά σας!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ