Ξεσπά η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Η Ιωάννα Τούνη κατάφερε από το μείον να ανέβει πάνω, σας πειράζει;»

Σε ερώτηση που δέχθηκε από δημοσιογράφους απάντησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη και συγκεκριμένα για την πολύ καλή της φίλης, Ιωάννα Τούνη.
ξεσπά-η-δήμητρα-αλεξανδράκη-η-ιωάννα-196878

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για την Ιωάννα Τούνη και την πρόσφατη κλοπή του αυτοκινήτου της. Στην εκπομπή «Happy Day», το μοντέλο περιέγραψε την περιπέτειά της:

«Δεν το έχω βάλει ποτέ κάτω. Πήρα το ρίσκο να πάω εκεί να βρω τους κλέφτες. Ο ταξιτζής που με πήγαινε, μου έλεγε να καλέσουμε την αστυνομία κι απαντούσα ‘απλά πήγαινέ με εκεί’. Όταν σταμάτησε να είναι στην εμβέλειά μου το αυτοκίνητο, κάλεσα την αστυνομία».

Πρόσθεσε:

«Βρήκα το αμάξι μου, βρήκα αυτούς που το πήραν και μάλιστα, επειδή φοβήθηκαν, μου έστειλαν σε κούτα όλα μου τα προσωπικά πράγματα, όλα τα αντικείμενα που είχα στο αμάξι, τα έστειλαν στο μαγαζί μου».

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη για το ταξίδι της στην Αμερική, δήλωσε:

«Αλήθεια τώρα, σας πειράζει η Ιωάννα Τούνη; Η κοπέλα κατάφερε από το μείον να ανέβει πάνω. Η κοπέλα έχει κάνει τόσα πολλά για πάρα πολλούς. Άσχετα αν αυτό δεν αναγνωρίζεται».

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Τους πειράζει η Ιωάννα Τούνη που τα κατάφερε από το μείον να φτάσει εκεί πάνω;»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για την κλοπή του αυτοκινήτου της, ενώ αναφέρθηκε και στην Ιωάννα Τούνη και τα σχόλια του κόσμου για εκείνη.

«Δεν φταίω εγώ που δεν έχεις χρήματα να πας σουπερμάρκετ»: Η Ιωάννα Τούνη απαντά στις αντιδράσεις για τις πανάκριβες αγορές της

Η Ιωάννα Τούνη πήγε διακοπές στις ΗΠΑ κι ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα σε εκείνη και τους ακόλουθούς της.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Deal: Ο αντικαταστάτης του Φερεντίνου έκανε το πρώτο του δοκιμαστικό – «Τα πήγε πολύ καλά» είπαν οι καναλάρχες

«Σ’ ευχαριστώ που την κρατάς ζωντανή»: Η μητέρα της Έμμας συνάντησε τη γυναίκα που έχει την καρδιά της κόρης της

Ξετρελαμένη με τον γιο του Μαρινάκη η Καινούργιου: «Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης θεωρώ ότι είναι ο πιο ωραίος Έλληνας»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ