Ελένη Μενεγάκη: Χαμός on air – «Θα ρίξω διαφήμιση κι ελπίζω να έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα μέχρι να γυρίσουμε»

Η Ελένη Μενεγάκη τα «βρήκε σκούρα» στην εκπομπή της, καθώς ο Δημήτρης Ουγγαρέζος διαφώνησε έντονα με το υπόλοιπο πάνελ για τον Κασσελάκη
ελένη-μενεγάκη-χαμός-on-air-θα-ρίξω-διαφ-196202

Η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της στην εκπομπή της, την Τρίτη 28 Μαΐου, σχολίασαν τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στον Γιώργο Λιάγκα. Αναφερόμενη στην ανοιχτή στάση του Κασσελάκη όσον αφορά τον σεξουαλικό του προσανατολισμό και τη σχέση του με τον Τάιλερ Μάκμπεθ, η Μενεγάκη τόνισε:

Η στάση του Κασσελάκη ανοίγει δρόμο για την αποδοχή

Η Μενεγάκη εκφράζει την άποψη ότι η ορατότητα του Κασσελάκη συμβάλλει στην αλλαγή νοοτροπίας στην Ελλάδα, ενθαρρύνοντας την αποδοχή της διαφορετικότητας και την κατανόηση της LGBTQ+ κοινότητας.

Ελένη Μενεγάκη: Ευαισθητοποίηση για την ισότητα

Η παρουσιάστρια επισημαίνει ότι η προβολή της σχέσης του Κασσελάκη με τον Μάκμπεθ στα ΜΜΕ τους τελευταίους μήνες, λειτούργησε ενημερωτικά για το ευρύ κοινό, προωθώντας την ισότητα στον προσανατολισμό του σεξουαλικού συντρόφου.

Ενδεχόμενες αντιδράσεις

Συνολικά, η Μενεγάκη υιοθετεί μια θετική άποψη για την ορατότητα του Κασσελάκη, θεωρώντας ότι συμβάλλει στην πρόοδο και την αποδοχή της διαφορετικότητας στην ελληνική κοινωνία.

Παρότι η Μενεγάκη επικροτεί την ορατότητα του Κασσελάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αντέδρασε λέγοντας ότι η στάση του προκαλεί αντιδράσεις σε κάποιους.

Ελένη Μενεγάκη: «Τρία χρόνια εδώ, τέτοιο φούντωμα, ότι μας το έκανε ο κος Κασσελάκης, πρώτη φορά»

Τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη στον Γιώργο Λιάγκα και το «Πρωινό» και τις δηλώσεις του για την προσωπική του ζωή σχολίασε η ομάδα της εκπομπής «Ελένη» το μεσημέρι της Τρίτης 28/05.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν κύλησαν και τόσο ομαλά στο πάνελ της εκπομπής, καθώς ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θεωρεί πως ο Στέφανος Κασσελάκης το έχει παρακάνει. Αυτή η αντίδραση εξέπληξε την Ελένη Μενεγάκη που πέρασε σε διαφημίσεις.

«Καλέ, το πιστεύετε ότι το ζούμε αυτό στην εκπομπή ‘Ελένη’; Τι συμβαίνει; Μωρ, δεν το ‘ξερα να βγάζω τέτοια θέματα! Βρε, τι έχω πάθει σήμερα! Είναι απίστευτο! Τι γίνεται; Θα ρίξω διαφήμιση κι ελπίζω να έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα μέχρι να γυρίσουμε, εντάξει;

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Κώστας Καραφώτης: Κι όμως, έγινε μετά τον γάμο – «Παραδοσιακός σε όλα», έγραψε η Κάτια Μάνου

«Καμπανάκι» από τη WWF: Πόσο πλαστικό τρώμε; Τα φαγητά με τη μεγαλύτερη ποσότητα και τι να κάνουμε

«Καυτό Ιούνιο» προβλέπει ο Αρναούτογλου: Έως και 42 βαθμούς η θερμοκρασία σε κάποιες περιοχές

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ