Εριέττα Κούρκουλου κατά Λευτέρη Αυγενάκη: «Υπάρχει τεράστια βρώμα στην εξουσία και το χρήμα»

Η Εριέττα Κούρκουλου εξέφρασε την αγανάκτησή της σχετικά με την απαράδεκτη συμπεριφορά του πρώην υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη
εριέττα-κούρκουλου-κατά-λευτέρη-αυγε-204359

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram θέλησε η Εριέττα Κούρκουλου να εκφράσει τις σκέψεις της για τη χειροδικία του πρώην Υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη προς υπάλληλο του αεροδρομίου, που οδήγησε τον πρώτο στην αποπομπή από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας.

Στην ανάρτησή της, η Εριέττα Κούρκουλου κάνει αναφορά στο πώς οι άνθρωποι που κατέχουν θέσεις εξουσίας και χρήματα συμπεριφέρονται στους υπόλοιπους ενώ εκφράζει και το άγχος της για το πως θα φέρεται ο δικός της γιος όταν μεγαλώσει.

Εριέττα Κούρκουλου κατά Λευτέρη Αυγενάκη

«Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»

Εκτός από την αηδία που μου προκαλεί η συγκεκριμένη φράση, αντικατοπτρίζει την βαθιά προβληματική νοοτροπία που κυριαρχεί όπου υπάρχει «δύναμη». Είτε αυτή είναι οικονομική, είτε πολιτική, είτε θεσμική.

Όμως εάν ένας απλός άνθρωπος έχει ευθύνη στο πώς συμπεριφέρεται, ή στο πώς μεγαλώνει τα παιδιά του, τότε εμείς που έχουμε επιρροή και δύναμη, έχουμε πενταπλάσια ευθύνη.

Την ευθύνη να μεγαλώσουμε παιδιά που σέβονται τον διπλανό τους και χρησιμοποιούν τη δύναμή τους για καλό.

Παιδιά που κατανοούν ότι είναι όλοι ίσοι. Από τον σερβιτόρο που τους εξυπηρετεί σε κάποιο μαγαζί, μέχρι τον επιχειρηματία ή τον πολιτικό με τον οποίο μπορεί να κάνουν μια συνάντηση.

Παιδιά που συμπεριφέρονται το ίδιο σε όλους – ίσως και λίγο ομορφότερα σε εκείνους που δουλεύουν για έναν βασικό μισθό.

Εριέττα Κούρκουλου: «Δεν είχα καμία ελπίδα να μη βγω καλό παιδί»

Καμιά φορά φοβάμαι πώς θα βγει το δικό μας παιδί που μεγαλώνει με τόσα προνόμια, αλλά μετά σκέφτομαι τους γονείς μου και καθησυχάζομαι γιατί γνωρίζω ότι δεν είχα καμία ελπίδα να μην βγω καλό παιδί. Το ίδιο ελπίζω να ισχύσει και για τον Νίκο.

Υπάρχει τεράστια βρώμα στο χρήμα και την εξουσία, όμως δεν είναι το χρήμα, ούτε η εξουσία που τη δημιουργεί.

Τα δύο αυτά «εργαλεία» δίνουν απλά μεγαλύτερη ελευθερία στον καθένα να κάνει ότι γουστάρει – το τι γουστάρει να κάνει είναι ανεξάρτητο. Ο κομπλεξισμός, η αγένεια και η ανασφάλεια είναι πηγαία και υπάρχει σε όλες τις τάξεις.

Υπάρχουν βέβαια και καλοί άνθρωποι με χρήματα και εξουσία -καταπληκτικοί άνθρωποι- όμως είναι λίγοι και σπάνια ακούμε για το έργο τους γιατί πολλοί δεν το κάνουν για να ακουστούν.

Αισθάνομαι πολύ τυχερή που προέρχομαι από τέτοιους ανθρώπους. Όσο για τους υπόλοιπους; Η αλήθεια πάντα βγαίνει προς τα έξω. Κοντός ψαλμός.

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε με τον γιο της:

Το insta story της Εριέττας Κούρκουλου

Δεν υπάρχει δικαιολογία για την αγένεια και οποιαδήποτε κακοποιητική συμπεριφορά.

Δεν υπάρχει δικαιολογία για καμία πράξη που επηρεάζει αρνητικά τη ζωή κάποιου τρίτου (ανθρώπου ή ζώου).

Όποιος έχει θέματα ας τα λύσει χωρίς να τραβάει κανέναν άλλον στον βούρκο του.

Αρκετά!

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Εριέττα Κούρκουλου: Ξεσπά με αφορμή αδιανόητο μήνυμα για το 11χρονο κοριτσάκι: «Μακριά από εμάς, εμετός»

Ξεσπά η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: «Στη μικρή Ελλαδίτσα; Δεν λέμε κουβέντα»

Εριέττα Κούρκουλου: «Από τύχη βρισκόμαστε εδώ»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ