Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Παραμένω σιωπηλός» είπε για όσα γράφονται για την προσωπική του ζωή

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σε συνέντευξή του ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που γράφουν για την προσωπική του ζωή
αλέξανδρος-λυκουρέζος-παραμένω-σιω-204343

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος τόνισε ότι δεν τον απασχολεί, τι γράφεται για την προσωπική του ζωή σε συνέντευξη που έδωσε, λίγες μέρες μετά τη δημόσια εμφάνισή του στο Θέατρο Άλσος, που σχολιάστηκε. Οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τον 90χρονο ποινικολόγο, να συνοδεύεται από μια γυναίκα, της οποίας κρατούσε το χέρι. Τα στιγμιότυπα δημοσιεύτηκαν στο Διαδίκτυο και προσέλκυσαν αρνητικά μηνύματα για τη διαφορά ηλικίας ανάμεσά τους.

«Δεν με αφορά. Οποιοσδήποτε έχει ενδιαφέρον -αν κρίνει ότι υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον, αν θέλεις- το εκφράζει με τον τρόπο που τον εκφράζει. Κι από εκεί και πέρα, παραμένω σιωπηλός» είπε στο «Fay’s Time» μετά από ερώτηση σχετικά με τα δημοσιεύματα που ασχολούνται με την προσωπική του ζωή.

Στην ίδια συνέντευξη, έκανε μια αναφορά στη Ζωή Λάσκαρη, με την οποία υπήρξαν ζευγάρι για 41 χρόνια. Σε ερώτηση για την επί χρόνια σύζυγό του, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος τόνισε ότι:

«Ήταν μια υπέροχη και μοναδική παρουσία, μοναδική και υπέροχη εμπειρία, με τα πάνω και τα κάτω της. Αλλά το ότι διήρκησε 41 χρόνια, αποτυπώνει ότι υπήρχε ένας πολύ ισχυρός δεσμός. Και οι δύο κρατήσαμε τη σχέση, αλλά αν έπρεπε να ξεχωρίσω κάποιον είναι η Ζωή. Σε περίοδο κρίσης η Ζωή ήταν εκείνη που ξεπέρναγε το πρόβλημα».

Στο τέλος, υπογράμμισε:

«Δεν είχαμε φτάσει ποτέ κοντά στον χωρισμό».

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή, τη Ζωή Λάσκαρη και το λάθος στη δίωξη του Λύτρα

Το ξέσπασμα της κόρης του

Η κόρη του, Αίθρα Λυκουρέζου, απάντησε για λογαριασμό του πατέρα της στα σχόλια, μέσα από το TikTok, το οποίο χρησιμοποιεί πολύ συχνά. Η κόρη του δικηγόρου και της Ζωής Λάσκαρη πήρε το μέρος του πατέρα της και απευθύνθηκε σε όσους τον επέκριναν, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Δεν έχεις κανένα δικαίωμα εσύ να κρίνεις την οικογένειά μου» και «Υποτιμάς τη μάνα μου, υποτιμάς τη Ζωή Λάσκαρη».

Πιο αναλυτικά, είπε στο TikTok:

«Βλέπω τώρα δυο μέρες στα social να γράφουν για τον πατέρα μου, που εμφανίστηκε με μια κοπέλα στην πρεμιέρα ενός θεάτρου και έχουν οργιάσει εκεί οι διάφοροι και γράφουν. Η αλήθεια είναι ότι δεν ρωτήσαμε την άποψή σας, δεν μας αφορά, δεν αφορά κανέναν η άποψή σας για το τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του, από τη στιγμή που δεν ενοχλεί κανέναν. Δεν τη ρωτήσαμε, πρώτο αυτό να το ξέρετε, να το θυμάστε.

Δεύτερον, είσαι 90 χρονών; Έχεις υπάρξει ο καλύτερος ποινικολόγος στην ιστορία της Ελλάδας; Έχεις κάνει το επάγγελμα και το έχεις απογειώσει, έχεις υπάρξει με την ωραιότερη Ελληνίδα στην Ελλάδα; Έχεις κάνει παιδιά, έχεις οικογένεια, έχεις δώσει τα πάντα απλόχερα χωρίς ποτέ να αρνηθείς στις γυναίκες της ζωής σου, στα παιδιά σου, τη γυναίκα σου τα πάντα απλόχερα και δεν έχεις πει ποτέ όχι;

Έχεις βοηθήσει κόσμο και κοσμάκη χωρίς να το σκεφτείς δεύτερη φορά; Έχεις υπάρξει ο νούμερο 1 ποινικολόγος στην Ελλάδα, έχεις διαμορφώσει καταστάσεις στα νομικά θέματα και στο ποινικό δίκαιο. Έχεις κάνει τις καλύτερες αγορεύσεις στην Ελλάδα που έχουν μείνει στην ιστορία.

Αίθρα Λυκουρέζου για Αλέξανδρο Λυκουρέζο

Αν δεν είσαι 90 χρονών και δεν έχεις κάνει τόσες μαγκιές στη ζωή σου, έχεις πάει στην Σερβία και έχεις σταθεί δίπλα στους Σέρβους στον πόλεμο. Έχεις κάνει του κόσμου τα πράγματα σε όλη σου την πορεία. Ε, και τώρα στα 90 σου θέλεις μια συντροφιά, τι ντροπή, ε;

Τι ντροπή να θες μια συντροφιά ενώ είσαι 90 ετών.

Απορώ δηλαδή συμβαίνει μόνο στη δική μου οικογένεια… Να έχεις απατήσει τη γυναίκα σου, αλλά να είναι το μόνο που έχεις κάνει και τι ντροπή, ντροπή δεν έχει συμβεί σε καμία άλλη οικογένεια αυτό.

Ρε φίλε τι σε νοιάζει εσένα;

Η μάνα μου δεν ήταν με αυτόν τον άνθρωπο 41 χρόνια;

Υποτιμάς τη μάνα μου, υποτιμάς τη Ζωή Λάσκαρη, όταν σχολιάζεις και κρίνεις τι πώς και γιατί. Γιατί έτσι ήταν να γίνει και γιατί έτσι ήταν η σχέση τους.

Αυτή η σχέση είναι μοναδική, είναι ιδιαίτερη και είναι μεταξύ τους. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα εσύ να κρίνεις την οικογένειά μου. Το πώς έχουν αντιδράσει, τι έκανε ο ένας και ο άλλος γιατί δεν έχεις βρεθεί εσύ στη θέση τους. Δεν είσαι η Ζωή Λάσκαρη και δεν είσαι ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Οπότε shhh».

Η Αίθρα Λυκουρέζου απαντά στα σχόλια για τη νέα σχέση του πατέρα της: «Είναι ντροπή να θέλεις μια παρέα στα 90 σου;»

Η Αίθρα Λυκουρέζου μίλησε για την προσωπική ζωή του πατέρα της

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

«Ποιος είπε ότι είναι 30 χρονών μωρέ;»: Η Αίθρα Λυκουρέζου ξεσπά για τη γυναίκα που συνόδεψε τον πατέρα της

Στο πλευρό του Λυκουρέζου ο Λιάγκας: «Πρέπει να είναι μαγκούφης; Γιατί ένας άνθρωπος 90 χρονών να μην έχει σύντροφο;»

Αίθρα Λυκουρέζου: «Είναι ντροπή να θες μια συντροφιά στα 90 σου;», λέει μετά τις φωτογραφίες του πατέρα της με ηθοποιό

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ