Περήφανη μαμά η Υρώ Μανέ: «Η κόρη μου χορογραφεί τα ‘χρυσά κορίτσια’ της συγχρονισμένης κολύμβησης στους Ολυμπιακούς»

Η Υρώ Μανέ σε συνέντευξή της δεν παρέλειψε να εκφράσει την αγωνία, αλλά και την περηφάνια για την κόρη της, Φαίδρα Νταϊόγλου
περήφανη-μαμά-η-υρώ-μανέ-η-κόρη-μου-χο-204161

Η Υρώ Μανέ δεν έκρυψε την περηφάνια της για την κόρη της, Φαίδρα Νταϊόγλου, μιλώντας στο Στούντιο 4. Η ταλαντούχα Φαίδρα, χορογράφος και χορεύτρια, έχει αναλάβει την τιμητική αποστολή της χορογραφίας για τις Ολυμπιακές εμφανίσεις των «χρυσών κοριτσιών» της συγχρονισμένης κολύμβησης, Ευαγγελίας Πλατανιώτη και Σοφίας Μαλκογεώργου.

Παράλληλα με την αγωνία και το άγχος της προετοιμασίας, η Φαίδρα αφοσιώνεται με πάθος στο έργο της, θέλοντας να δημιουργήσει μια χορογραφία που θα αναδείξει την ομορφιά και την δύναμη του αθλήματος.

Η Υρώ Μανέ, μιλώντας για την κόρη της, εξέφρασε τον θαυμασμό και την υποστήριξή της, τονίζοντας το ταλέντο και την αφοσίωση της Φαίδρας στην τέχνη της.

«Η κόρη μου κάνει χορογραφία για τη συγχρονισμένη κολύμβηση στους Ολυμπιακούς»

Η γνωστή ηθοποιός μιλάει στην εκπομπή «Στούντιο 4» για την παράσταση στην οποία συμμετέχει και για την κόρη της

Είναι σαφές ότι η Υρώ Μανέ είναι μια περήφανη μητέρα που στηρίζει με κάθε τρόπο την κόρη της στα όνειρά της, ενώ παράλληλα διαπρέπει και η ίδια στον δικό της καλλιτεχνικό χώρο.

Εκτός από την περηφάνια για την κόρη της, η Υρώ Μανέ αναφέρθηκε και στην θεατρική παράσταση «Οκτώ Γυναίκες» στην οποία πρωταγωνιστεί, μοιραζόμενη με το κοινό ιστορίες και στιγμές από τις πρόβες και τις παραστάσεις.

«Στερεότυπο ότι επειδή πρωταγωνιστούμε 8 γυναίκες θα τσακωθούμε»

Η γνωστή ηθοποιός μιλάει στην εκπομπή «Στούντιο 4» για την παράσταση στην οποία συμμετέχει. Και για τα στερεότυπα απέναντι στις γυναίκες

Η Υρώ Μανέ στο «Στούντιο 4»

Ολόκληρη η συνέντευξη της γνωστής ηθοποιού

Υρώ Μανέ: «Ο κόσμος ζητάει τις κωμωδίες»

Η γνωστή ηθοποιός μιλάει στην εκπομπή «Στούντιο 4» για την παράσταση στην οποία συμμετέχει και για την ανάγκη του κόσμου

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Πράσινα μάτια, εμφάνιση μοντέλου: Η Μανέ εμφανίστηκε με την καλλονή κόρη της και έχει κάθε λόγο να την καμαρώνει

Μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες: Η Μανέ σε μία υπέροχη φωτογραφία με την πανέμορφη κόρη της, Φαίδρα Νταϊόγλου

Υρώ Μανέ: Η 24χρονη κόρη της είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες αυτή τη στιγμή

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ