Έλενα Χριστοπούλου: «Είναι αδιανόητο!» – Ξέσπασε για τον Δημήτρη Σταρόβα

Η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού αυτό που συνέβη με τον Δημήτρη Σταρόβα
έλενα-χριστοπούλου-είναι-αδιανόητο-197062

Η Έλενα Χριστοπούλου, Artist Manager Founder και καθηγήτρια του «Tv Queen», εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε ο Δημήτρης Σταρόβας μετά το εξιτήριό του από το νοσοκομείο.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται» η Έλενα Χριστοπούλου τόνισε:

«Για έναν άνθρωπο, που έχει γυρίσει στη ζωή πάλι, και έχει υποφέρει για κάποιες μέρες στο νοσοκομείο, είναι αδιανόητο να σκεφτώ ότι τον περιμένουν έξω μικρόφωνα».

Η Έλενα Χριστοπούλου εκφράζοντας την αλληλεγγύη της προς τον Δημήτρη Σταρόβα, σημείωσε:

«Με πιάνει το στομάχι μου με κάτι τέτοια εμένα, και εκεί, δεν ξέρω, λοιπόν, που είναι η ισορροπία και η γραμμή. Νομίζω ότι τις ξεπερνάμε, πολλές φορές, τις γραμμές».

Έλενα Χριστοπούλου – «TV Queen»: «Το σχόλιο που έκανε ο Ανδρέας ήταν σε επίπεδο πειράγματος»

Η Έλενα Χριστοπούλου μιλά αποκλειστικά στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και απαντά σε όσα ακούστηκαν μετά το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικο για το φόρεμα συμμετέχουσας.

«Για έναν άνθρωπο, που έχει γυρίσει στη ζωή πάλι, και έχει υποφέρει για κάποιες μέρες στο νοσοκομείο, είναι αδιανόητο να σκεφτώ ότι τον περιμένουν έξω μικρόφωνα. Με πιάνει το στομάχι μου, με κάτι τέτοια εμένα. Και εκεί, δεν ξέρω, λοιπόν, που είναι η ισορροπία και η γραμμή. Νομίζω ότι τις ξεπερνάμε, πολλές φορές, τις γραμμές».

«Το Tv Queen είναι μια εκπομπή που έχει δεχθεί πόλεμο και γκρίνια και κακά σχόλια. Εγώ, όταν σε κάτι αντιδρά κάποιος έτσι, το αγαπάω πιο πολύ. Το Tv Queen είναι πεντακάθαρο σε αυτό που είναι. Ενώ γύρω γύρω μπορεί να υπάρχουν εκπομπές, σχόλια και σκαλέτες που είναι πολύ πιο κίτρινες από αυτό».

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Καιρός: Πότε ξεκινά η θερμή εισβολή – Οι περιοχές που θα «χτυπήσουν» 40άρια και θα «βράσουν»

Μακριά μαλλιά τέλος: Η Ολυμπία Χοψονίδου τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή που «κόβει» χρόνια σε κάθε 40άρα

Μαρίνα Σπανού: «Ήταν σκληρός ο δρόμος, αλλά είχα την άγνοια κι ένιωθα παντοδύναμη»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ