Δημήτρης Κόκοτας: Συγκλονίζει η σύζυγός του – «Μπροστά στο παιδί δεν έχω ρίξει δάκρυ»

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει στο νοσοκομείο & η σύζυγός του, Κατερίνα Πετράκη έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «On Time» και τη Ρενέ Σαραντινού
δημήτρης-κόκοτας-συγκλονίζει-η-σύζυγ-190394

Για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα μίλησε η σύζυγός του, Κατερίνα Πετράκη στην εφημερίδα «On Time» και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού.

«Κάθε μέρα περιμένουμε και κάτι καινούργιο, οι γιατροί δεν μπορούν να τα πουν όλα στο 100%. Αντιδρά, ναι… εννοώ ότι έχει κάποιες αντιδράσεις, αλλά έχει κάποια σωληνάκια που χρειάζονται, γιατί δεν έχει ξυπνήσει, για να λειτουργήσει μόνος του, χρειάζεται ακόμα υποστήριξη. Δεν ξέρω τη λειτουργία του καθενός από τα σωληνάκια. Είναι ακόμα στη ΜΕΘΗ».

«Πηγαίνω και τον βλέπω καθημερινά και ενημερώνομαι για την κατάσταση του Δημήτρη. Το παιδί είναι μια χαρά, με την έννοια ότι της λείπει ο μπαμπάς της, αλλά η Ριάνα δεν κάνει υστερίες του τύπου: «Τι θα κάνουμε τώρα;». Εγώ μπροστά στο παιδί δεν έχω ρίξει δάκρυ».

«Είμαι αισιόδοξη, δεν έχω σκεφτεί ούτε μια στιγμή κάτι αρνητικό. Ο Δημήτρης θα σηκωθεί και θα είναι σούπερ, όπως ήταν πριν. Νιώθω ότι όλα αυτά δεν υπάρχουν, σαν να μην έχουν γίνει. Ανοιγοκλείνει τα μάτια του, έχει μια καλή πορεία και όλοι ελπίζουμε για το καλύτερο. Οι γιατροί δεν μπορούν ακόμη να κάνουν πρόβλεψη, είναι πολύ συγκρατημένοι. Εγώ από την πρώτη μέρα τους ζητάω να μου πουν τι γίνεται σήμερα, όχι για το αύριο και για έναν μήνα μετά».

«Δεν θέλω ούτε να ενθουσιαστώ ούτε να απογοητευτώ, θέλω να ξέρω το τώρα. Είναι συγκρατημένοι, ακόμη και αν πηγαίνει τέλεια, το ξέρουν και το προβλέπουν, θα μου το πουν. Μας είχαν πει και τα αρνητικά, αλλά και τα θετικά, ανάλογα την ημέρα, τι γινόταν. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε από το καλό στο καλύτερο. Κάθε μέρα περιμένουμε».

Σύζυγος Δημήτρη Κόκοτα – Στην εντατική παραμένει ο τραγουδιστής

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να βρίσκεται στην εντατική, με τη σύζυγό του, Κατερίνα Πετράκη, να μιλά αποκλειστικά στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την κατάσταση της υγείας του γνωστού τραγουδιστή, ο οποίος βρίσκεται σε καταστολή.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ