«Ποιος είπε ότι είναι 30 χρονών μωρέ;»: Η Αίθρα Λυκουρέζου ξεσπά για τη γυναίκα που συνόδεψε τον πατέρα της

Συνεχίζονται τα σχόλια για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με τη γυναίκα που τον συνόδεψε σε θεατρική παράσταση
ποιος-είπε-ότι-είναι-30-χρονών-μωρέ-η-α-203673

Με ένα TikTok βίντεο απάντησε η Αίθρα Λυκουρέζου σε όσους σχολίασαν αρνητικά την δημόσια εμφάνιση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με μια γυναίκα.

Στο κλιπ της κόρης του ποινικολόγου και της Ζωής Λάσκαρη, ορισμένοι συνέχισαν να γράφουν αρνητικά σχόλια για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τη γυναίκα που τον συνόδεψε πρόσφατα, σε πρεμιέρα παράστασης.

Με τη σειρά της, η Αίθρα Λυκουρέζου απάντησε σε κάποιους, επισημαίνοντας ότι η γυναίκα που ήταν δίπλα στον πατέρα της και του κρατούσε το χέρι σε έξοδό τους, δεν είναι 30 ετών, όπως έχει διαδοθεί και πως η μοναξιά, ειδικά σε αυτή την ηλικία, είναι δύσκολη.

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Στο πλευρό του η Αίθρα Λυκουρέζου

Μια ακόλουθός της που παρακολούθησε το βίντεο, της έγραψε: «Η συντροφιά είναι ό,τι καλύτερο, 90 με 50 είναι όλα οκ και έχει νόημα η συντροφιά, 90 με 30 είναι άσχημο. Δεν κρίνεται σαν άνθρωπος αλλά σαν φωτό».

Η απάντηση της Αίθρας Λυκουρέζου ήταν: «Ποιος είπε ότι είναι 30 μωρέ; Σταματήστε πια. Άσχημο είναι για τον καθένα να πιέζεται και να μην κάνει αυτό που νιώθει. Αρκετά με τα ψεύτικα πρέπει».

Σε ένα άλλο σχόλιο που έγραφε «εγώ νόμιζα ότι είναι η κοπέλα που τον προσέχει το γεροντάκι» απάντησε: «Ε ναι τον προσέχει, πάλι καλά».

Τέλος, δεν άφησε αναπάντητα μερικά από τα πιο επιθετικά προς τον πατέρα της μηνύματα. «Είναι γελοίο» έγραψε ένας και η Αίθρα Λυκουρέζου του είπε: «Γελοίοι είστε εσείς που κρίνετε».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μη τα βάλεις ποτέ: Αυτά είναι τα 5 φαγητά που «απαγορεύεται» να μαγειρέψεις στο Air Fryer

«Δεν ψάχνουμε για δούλους»: Η αγγελία για σεζόν που κάνει τον γύρο του διαδικτύου για καλό λόγο

Ανησυχία από τους μετεωρολόγους: Πότε και ποιες περιοχές της χώρας θα «βράσουν» με πάνω από 40 βαθμούς

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ