Στο πλευρό του Λυκουρέζου ο Λιάγκας: «Πρέπει να είναι μαγκούφης; Γιατί ένας άνθρωπος 90 χρονών να μην έχει σύντροφο;»

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στις φωτογραφίες του Αλέξανδρου Λυκουρέζου που εμφανίστηκε χέρι-χέρι με εντυπωσιακή ηθοποιό.
στο-πλευρό-του-λυκουρέζου-ο-λιάγκας-π-203549

Ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή τα σχόλια για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, τόνισε ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στην συντροφικότητα, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Γιώργος Λιάγκας: Στο πλευρό του Αλέξανδρου Λυκουρέζου

«Γιατί να μην το δικαιούται ο Αλέξανδρος; Ο μεγαλύτερος ρατσισμός είναι ο ηλικιακός. Είναι φοβερό πράγμα! Γιατί ένας άνθρωπος 90 χρονών να μην έχει σύντροφο; Πρέπει ο άλλος να είναι μαγκούφης σε ένα σπίτι και να βλέπει τηλεόραση; Μπράβο που η ίδια του η κόρη τον στηρίζει» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Μετά την προβολή της απάντησης της κόρης του, ο Γιώργος Λιάγκας συμπλήρωσε: «Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είχε ακούσει τα εξ αμάξης και όταν είχε εμφανιστεί με την Νατάσα Καλογρίδη λίγα χρόνια μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη. Και το πένθος και το πώς αισθάνεται κάποιος μέσα του, είναι καθαρά υποκειμενικό. Μία ζωή την έχουμε, οι άλλοι πάντα ζηλεύουν την ευτυχία των συνανθρώπων μας. Δε ξέρω άνθρωπο που να χαίρεται με την ευτυχία του άλλου πραγματικά. Όλοι κράζουν!».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ξεκάθαρος ο Γιώργος Καπουτζίδης: «Με τον Φώτη Σεργουλόπουλο δεν είμαστε ζευγάρι και ποτέ δεν θα γίνουμε»

Ολική ανατροπή στο σκηνικό του καιρού: «Καμπανάκι» από τον Κολυδά για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη: Εμφανίστηκε με γύψο στην εκπομπή – Τι συνέβη

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ