Μαρία Παπαλάμπρου: Πού βρίσκεται σήμερα η «Νάνσυ» από το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»;

Η Μαρία Παπαλάμπρου μεσουράνησε στα ’90s. Ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους της ήταν η «Νάνσυ» στο «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»
μαρία-παπαλάμπρου-πού-βρίσκεται-σήμε-203435

Η Μαρία Παπαλάμπρου αποτελεί μία από τις αγαπημένες ηθοποιούς της γενιάς του ’90. Ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους της ήταν η «Νάνσυ» στη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», το όμορφο και σέξι κορίτσι που είχε κλέψει την καρδιά του «Μάκη», τον οποίο υποδυόταν ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Η συγκεκριμένη σειρά γνώρισε τεράστια επιτυχία και μεταδιδόταν στον ANT1 από το 1997- 2000. Ωστόσο η ηθοποιός συμμετείχε και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές της εποχής, όπως «Ο Πέτρος και τα κορίτσια του», «Της Ελλάδος τα παιδιά», «Το Σημάδι του Έρωτα» και σε πολλές ακόμα.

Πώς είναι όμως και που βρίσκεται σήμερα;

Η Μαρία Παπαλάμπρου, όταν τελείωσε το σχολείο, ήθελε να γίνει δικηγόρος και έτσι λοιπόν μαζί με την Υποκριτική σπούδασε και Νομική και μάλιστα στα πρώτα της βήματα εξασκούσε και τα δύο επαγγέλματα. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Star είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Παιδικό μου όνειρο ήταν να γίνω δικηγόρος, δικηγόρος ήταν κι ο μπαμπάς μου κι είχα αποφασίσει να σπουδάσω Νομική. Στη Γ’ Λυκείου και παίζοντας σε θεατρικές παραστάσεις του σχολείου ανακάλυψα ότι μου αρέσει η υποκριτική. Έτσι λοιπόν τα συνδύασα και τα δύο, το πρωί σπούδαζα στην Νομική και το απόγευμα πήγαινα στην υποκριτική σχολή».

Στη συνέχεια της ζωής της παντρεύτηκε τον Τάσο Αλεξόπουλο, καλλιτεχνικό παραγωγό και μαζί απέκτησαν μία κόρη, τη Φαίδρα, που σήμερα είναι 19 ετών και επιθυμεί να ασχοληθεί με το modeling.

Η Μαρία Παπαλάμπρου στο Βερολίνο

Στο απόγειο της καριέρας της, η Μαρία Παπαλάμπρου, αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα και να ακολουθήσει τον σύζυγό της στο Βερολίνο, καθώς ήθελε να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην οικογένειά της. Τον Απρίλιο του 2019 όμως η ζωή της άλλαξε δραματικά. Ο Τάσος Αλεξόπουλος απεβίωσε και η ηθοποιός πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές.

Η επιστροφή στην Ελλάδα

Λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού, παίρνει την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα μαζί με την κόρη της, γιατί έχει την ανάγκη να βρεθεί κοντά στην οικογένειά της. Η ίδια είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο παρελθόν:

«Όταν πέθανε ο σύζυγός μου, γυρίσαμε στην Ελλάδα με την κόρη μου, τη Φαίδρα. Είχα την ανάγκη να βρεθώ πιο κοντά στην οικογένεια. Είχα φυσικά, κι εκεί πολλούς φίλους και γνωστούς, αλλά όταν έχεις μια απώλεια, τόσο σημαντική για τη ζωή σου, έχεις την ανάγκη των πολύ κοντινών σου ανθρώπων, με τους οποίους έχεις μεγαλώσει και με αυτούς που ξέρεις ότι δεν χάνεσαι ποτέ».

Σήμερα ζει μαζί με την κόρη της και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Συγκεκριμένα:

– το 2020 συμμετείχε στην παράσταση «7 Αναζητήσεις»,

– το 2021 ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με τον Θωμά Κινδύνη στην παράσταση «Πρόσωπο με Πρόσωπο»,

– ενώ το 2023 έπαιξε στο θεατρικό έργο «Ο Επισκέπτης».

Τέλος, η Μαρία Παπαλάμπρου μας ξανασυστήθηκε επαγγελματικά με τον μονόλογο «Αντίο Μαμά».

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Μαρία Παπαλάμπρου: Η 18χρονη κούκλα κόρη της έχει τα πιο όμορφά μάτια και μοιάζει πολύ στη μαμά της

Μαρία Παπαλάμπρου: «Μετά τον θάνατο του συζύγου μου, αποφασίσαμε με την κόρη μου να επιστρέψουμε Ελλάδα»

Ντάνιελ Νούρκα: «Δεν μου νοίκιαζαν σπίτι λόγω της αλβανικής καταγωγής μου, έλεγαν “δεν θέλουμε ξένους”»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ