Στάθης Αγγελόπουλος: «Καίει» γνωστό δικηγόρο – «Ανεβήκαμε σπίτι του, άρχισε να μου κάνει διάφορα»

Στάθης Αγγελόπουλος: Μίλησε για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού αλλά και το φλερτ που δέχεται τόσο από γυναίκες όσο και από άνδρες.
στάθης-αγγελόπουλος-καίει-γνωστό-δ-182836

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Στάθης Αγγελόπουλος στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο και μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού αλλά και το φλερτ που δέχεται κατά καιρούς τόσο από γυναίκες όσο και από άνδρες.

 – Θυμάσαι περιστατικά από θαυμάστριες και θαυμαστές που σ’ έχουν φέρει σε δύσκολη θέση;

Έχουν συμβεί διάφορα μπορώ να σου πω. Σκίζανε τα ρούχα τους μπροστά μου ή έμπαιναν στο καμαρίνι μου γυναίκες και έβγαζαν την μπλούζα τους.

– Έχεις δεχτεί φλερτ και από άντρες, εκτός από γυναίκες;

Βεβαίως και μου έχει συμβεί πολλές φορές. Ένας τύπος μου είχε φορέσει μια πολύ ακριβή και βαριά χρυσή αλυσίδα στον λαιμό και μου λέει: «Ξέρεις κάτι; Μια βραδιά μαζί σου και και είναι δική σου». Την έβγαλα και του λέω: «Σε παρακαλώ, αν θέλεις να είμαστε φίλοι παρ’ την πίσω». Ένα άλλο περιστατικό που θυμάμαι, ήταν μόλις είχα πρωτοξεκινήσει την καριέρα μου, δεκαεννιά χρονών. Υπήρχε ένας δικηγόρος ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος και ίσως κρυφός, που μου είπε «θα σε βάλω εγώ σε ένα από τα καλύτερα μαγαζιά, έλα να με πάρεις από τον Πειραιά».

Πολύ γνωστό όνομα ο δικηγόρος αυτός. Μόλις πήγα να τον πάρω, μου είπε «μήπως θες να ανέβουμε και πάνω στο σπίτι λιγάκι να πάρω κάτι χαρτιά που είχα ξεχάσει;». Εγώ με το αθώο μου μυαλό δεν κατάλαβα πολλά και πήγα. Ανεβήκαμε στο σπίτι του λοιπόν και άρχισε να μου κάνει διάφορα πράγματα. Του έριξα ένα χαστούκι και σηκώθηκα και έφυγα!, είπε ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τέμπη: Πραγματογνώμονας της Εισαγγελίας – «Δεν έπρεπε να μεταφερθούν συντρίμμια, δεν είχε ταυτοποιηθεί καμία σορός»

Υπερθέρμανση του πλανήτη: Σπάνιο κι ακραίο φαινόμενο «προβλέπουν» οι ειδικοί – Τελευταία φορά συνέβη πριν από 284.000 χρόνια

Δημήτρης Κόκοτας: Μαθεύτηκαν από την αδερφή του τα νέα για την υγεία του – «Δόξα τω θεώ»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ