Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια»

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Μίλησε στον Αλέξανδρο Κοψιάλη για τη Ζέτα Μακρουπούλια, τα σχόλια που ακούει και την επιθυμία του να γίνει μπαμπάς.
μιχάλης-χατζηγιάννης-καλύτερα-που-δ-182574

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης άνοιξε τα «χαρτιά» του στον Αλέξανδρο Κοψιάλη και μεταξύ άλλων μίλησε για την πρώην σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, τον λόγο που δεν έκαναν παιδί, αλλά και τα όσα έχει ακούσει κατά καιρούς για τη σεξουαλικότητά του.

«Πραγματικά ιδιαίτερα τιμητικό αυτό που συνέβη! Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι ένας καλλιτέχνης ο οποίος άκουγα στο δημοτικό βρέθηκε στο αυτοκίνητο μου για να δημιουργήσουμε ένα βίντεο. Μιχάλη σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου», δήλωσε από τη μεριά του ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια»

Για τη Ζέτα Μακρυπούλια, ο γνωστός μουσικός αποκάλυψε: «Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Κρατάμε πολύ καλές σχέσεις. Πλέον σκέφτομαι να αποκτήσω ένα παιδί».

Ενώ, για σχόλια που έχει ακούσει σχετικά με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δήλωσε:

«Έχω ακούσει τα πάντα για τη σεξουαλικότητά μου, μέχρι ότι είμαι και πολύ καλός στο pole dancing. Το σώμα του καθενός είναι κτήμα του, τού ανήκει και έχει αναφαίρετο δικαίωμα να το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν», δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώ τόνισε: «Πρέπει να υπάρχει απόλυτη ελευθερία στους ανθρώπους εφόσον δεν καταπατούν την ελευθερία του άλλου».

Συγχρόνως, εκμυστηρεύτηκε πως αυτή την περίοδο στην προσωπική του ζωή είναι ελεύθερος.

Όσον αφορά στην αλλαγή στη φωνή του, απάντησε: «Δεν έχει γίνει ποτέ ούτε μία επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές. Αυτό δεν σημαίνει ότι η φωνή δεν μπορεί να αλλάξει από πολλούς παράγοντες, πρώτο και κυριότερο η ψυχολογία και κατά δεύτερο, επειδή ως μουσικός ήθελα να αλλάξω τεχνικές, δοκίμασα άλλα πράγματα.

Η τεχνική δεν φαίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Φαίνεται σε βάθος 6μήνου τι έχεις πετύχει. Όταν πιάσεις ένα λάθος μονοπάτι, που θα το καταλάβεις σε έναν ή ενάμιση χρόνο, την “πάτησες”. Πρέπει να βρεις πώς θα το ξετυλίξεις αυτό το πίσω. Η αλλαγή οφείλεται και στο ψυχολογικό, ο χωρισμός έπαιξε σίγουρα μεγάλο ρόλο».

Όσα είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στον Αλέξανδρο Κοψιάλη:

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ