Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η καταγωγή, η πραγματική ηλικία, η ψυχοθεραπεία και η απώλεια που τη «διέλυσε»

άννα-μαρία-παπαχαραλάμπους-η-καταγωγ-177366

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της Ελλάδας, δεν συνηθίζει να  μιλά για την προσωπική της ζωή. Σε μια σπάνια συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή, Mega Καλημέρα μίλησε μεταξύ άλλων μίλησε για την καριέρα της, τα παιδιά της, τον Φάνη Μουρατίδη, αποκάλυψε την ηλικία της και μοιράστηκε το νέο ότι θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν στην τηλεόραση.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η ζωή και η καριέρα

«Περνάω καλά, λίγο κουραστικά, ξεκινήσαμε Θεσσαλονίκη παραστάσεις (Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου). Θεσσαλονίκη έχω παίξει μόνο σε ανοιχτό θέατρο, είναι η πρώτη φορά που παίζω σε κλειστό. Πέρα από την κούραση είναι ωραία, περνάμε καλά».

Και τόνισε: «Δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία. Ο λόγος που τη λέω είναι ότι πρέπει να γιορτάζουμε τα χρόνια που ζούμε. Άλλοι δεν έχουν την ευκαιρία. Είμαι 49 στα 50. Μου έχει φερθεί καλά ο χρόνος, από εκεί και πέρα δεν πολύ τρελαίνομαι για τις πολλές αισθητικές επεμβάσεις. Έχω δει αποτελέσματα που με τρομάζουν, προτιμώ να μεγαλώνω όσο γίνεται πιο φυσικά, κάνοντας κάποια πράγματα για να βοηθήσω τον εαυτό μου».

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η ηλικία, η ατάκα για την εμφάνισή της & ο θάνατος που τη συγκλόνισε

Ενώ σημείωσε: «Κάνω ψυχοθεραπεία και τη θεωρώ απαραίτητη στη ζωή ενός ανθρώπου. Θεωρώ ότι θα πρέπει να επιβάλλεται κατά κάποιον τρόπο. Τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει αν δε δεις εσένα. Δε με ενδιαφέρει τόσο πολύ να είμαι τόσο αρεστή και ευχάριστη πάντα. Η νεότητα έχει πολύ συγκεκριμένους τρόπους άμυνας στα πράγματα. Μεγαλώνοντας μπορείς να τα διαχειριστείς αλλιώς»!

Για τα παιδιά της

«Έχουν κανονική εφηβεία, προσπαθώ να μπω στη θέση τους. Υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι και ‘εσύ αυτά έκανες όταν ήσουν μικρή’, αλλά όταν είσαι μαμά είναι διαφορετικό. Φόβο έχω, είναι σκληρή η κοινωνία, μην βρεθούν στη λάθος στιγμή. Θα ήθελα να μην αγχώνομαι τόσο πολύ εγώ, είναι δικό μου θέμα».

Η ίδια αναφέρθηκε στην υιοθεσία την οποία ήθελαν να προχωρήσουν με τον σύζυγό της.

«Θέλαμε τότε να μεγαλώσουμε την οικογένεια με αυτόν τον τρόπο. Οι συνθήκες, κάπως δυσκόλεψε το πράγμα πρακτικά, δεν είχαμε προχωρήσει πολύ. Τώρα δεν έχω αντοχές για κάτι τέτοιο, μεγάλωσα».

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Σκεφτόμασταν να υιοθετήσουμε ένα παιδί, αλλά…»

Για την απώλεια της μητέρας της

«Νιώθω ότι μέσα μου κουβαλώ τη μητέρα μου. Η ασθένεια ήταν πιο εφιαλτική από τον ίδιο τον θάνατο. Η πορεία μέσα στην ασθένεια ήταν πιο δύσκολη, συνειδητοποιείς ότι ο άνθρωπος ‘φεύγει’, πενθείς πριν ‘φύγει’».

Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε και στο #MeToo.

«Έπρεπε να είμαι σίγουρη ότι δεν έχει πρόβλημα και ο ίδιος (σ.σ. ο σύζυγός της) στο να γίνει αυτό δημόσιο. Είναι κάτι που το μοιράζεσαι και στέκεται και ο άλλος δίπλα, συμπάσχει και συμμετέχει σε αυτό. Ήταν αναγκαίο τόσο ώστε να γίνει θεραπευτικό».

Όπως λέει η ίδια:

«Η αλλαγή είναι ουσιαστική. Πράγματα που κάποτε γινόντουσαν με ευκολία και κανείς δε μιλούσε, τώρα δεν είναι έτσι. Τα νέα παιδιά μιλάνε, κάποιος θα διαμαρτυρηθεί».

Κλείνοντας τη συνέντευξή της, αποκάλυψε την επιστροφή της στην τηλεόραση.

«Θα επιστρέψω στην τηλεόραση απλά δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Του χρόνου θα κάνω κάτι, θα είμαι σε κάποια σειρά».

Γνωρίζατε ότι η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έχει ρίζες από την Αιθιοπία;

Ο πατέρας της γεννήθηκε στην Αιθιοπία και έχει καταγωγή από Αιθιοπία, Γαλλία και Κύπρο.

Η ηθοποιός, σε μια ειλικρινή εξομολόγηση, μίλησε για την περηφάνια που νιώθει για τις ρίζες της και για τον τρόπο που επηρέασαν την κοσμοθεωρία της.

Συγκεκριμένα είπε: «Έχω ρίζες από την Αιθιοπία. Ο μπαμπάς μου γεννήθηκε εκεί. Έχει καταγωγή από εκεί και από Γαλλία και από Κύπρο»

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ