Βασιλική Ανδρίτσου: «Νιώθω περήφανη που κατάφερα να γίνω μητέρα στα 46 μου, δεν αισθάνομαι μεγάλη»

Βασιλική Ανδρίτσου: «Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος. Νιώθω περήφανη που κατάφερα να γίνω μητέρα στα 46. Στα 51 μου έχω ένα παιδί 5 χρονών».
βασιλική-ανδρίτσου-νιώθω-περήφανη-π-182793

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του MEGA ήταν η Βασιλική Ανδρίτσου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μητρότητα, στα σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς και στη ζωή με την 5χρονη κόρη της.

Η Βασιλική Ανδρίτσου για την κόρη της

«Περνάμε πολύ ωραία με την κόρη μου, μου δίνει πολλή ενέργεια. Μου έχει ανοίξει πολλά κεφάλαια, άλλους τόπους, άλλες σκέψεις, οπότε το απολαμβάνω πάρα πολύ και δεν θέλω να το χάσω αυτό».

«Ο σύζυγός μου είναι καταπληκτικός. Βοηθάει, είναι εξαιρετικός πατέρας, έχει το δικό του ρόλο. Εάν είσαι καλός γονιός το καταλαβαίνεις από το παιδί σου. Αν το παιδί σου είναι ευτυχισμένο και σε κοιτάει στα μάτια, το λαμβάνεις. Πέρα από το αν είσαι καλή μαμά και καλός μαμπάς, σημαίνει ότι θα είσαι αυστηρός και θα βάλεις όρια», είπε.

Για την κινηματογραφική μεταφορά της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» αποκάλυψε:

«Έχουμε κάνει μία κουβέντα με τον Αλέξανδρο Ρήγα και προχωράμε, αλλά δεν έχω κάτι να ανακοινώσω ακόμα. Αυτή η συγκεκριμένη πρόταση που μου έγινε με ενδιαφέρει πάρα πολύ».

Βασιλική Ανδρίτσου: «Νιώθω περήφανη που κατάφερα να γίνω μητέρα στα 46 μου»

Η ηθοποιός ανέφερε πως προτεραιότητα της πλέον η κόρη της.

«Οι γυναίκες που κάναμε πιο μεγάλες παιδί είμαστε πιο συνειδητοποιημένες. Έχουμε ζήσει, έχουμε «φτιάξει τη ζωή μας», οπότε δεν έχουμε κάποια αγωνία σε αυτό το κομμάτι. Είμαστε πιο συνειδητοποιημένες στο πόσο πρέπει να αφιερωθούμε. Είμαι καλά με τον εαυτό μου, το πρόγραμμα που ακολουθώ, όμως μία άλλη μαμά μπορεί να μην νιώθει καλά αν δεν ακολουθήσει την καριέρα της. Είναι σημαντικό η μαμά να είναι καλά. Κάθε γυναίκα πρέπει να ακολουθεί το δικό της πρόγραμμα».

«Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος. Νιώθω περήφανη που κατάφερα να γίνω μητέρα στα 46 μου χρόνια. Στα 51 μου έχω ένα παιδί 5 χρονών και δεν νιώθω μεγάλη».

«Την ώρα που είδα την κόρη μου ήταν σαν να έκλεισε ένα βιβλίο – ωραίο, υπάρχει στη βιβλιοθήκη – και σαν να άνοιξε ένας τόμος. Ήταν ένα πρωτοφανές συναίσθημα για μένα. Προσπαθούσα να κρατήσω ανοιχτά τα μάτια μου να μην κλάψω για να την δω», είπε.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Βασιλική Ανδρίτσου: «Με επικρίνουν που έκανα παιδί στα 46 μου. Δεν με νοιάζει. Η επιστήμη έχει προχωρήσει»

Περιμένει το θαύμα η σύζυγος του Δημήτρη Κόκκοτα: «Οι γιατροί μας λένε ότι πήγε και ξαναγύρισε»

Δημήτρης Κόκοτας: Μαθεύτηκαν από την αδερφή του τα νέα για την υγεία του – «Δόξα τω θεώ»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ