Τζένη Καζάκου: «Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω γνωρίσει την γιαγιά μου Τζένη Καρέζη»

Η Τζένη Καζάκου μιλάει για την εμπειρία της στο θέατρο. Αναφέρεται επίσης στον χωρισμό των γονιών της και στην γιαγιά της Τζένη Καρέζη.
τζένη-καζάκου-θα-ήθελα-πάρα-πολύ-να-έχ-182668

Η Τζένη Καζάκου έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξή στην εκπομπή «Ελένη». Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στους γονείς της, λέγοντας πως όταν ήταν μικρή πήγαινε σε πρόβες και σε παραστάσεις τους και της έκανε εντύπωση πως οι ίδιοι άνθρωποι πάνω στη σκηνή έφερναν έναν καινούργιο κόσμο, διαφορετικό από αυτόν που ζούσαν στο σπίτι μαζί.

Η Τζένη Καζάκου μιλά τον χωρισμό των γονιών της

Επίσης, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πλέον δεν αντιμετωπίζει άγχος από τη σύγκριση μεταξύ της και της γιαγιά της Τζένη Καρέζη. Αυτό μαρτυρά μια διαδικασία αυτογνωσίας και αποδοχής της δικής της ταυτότητας και της δικής της πορείας, ανεξάρτητα από το παρελθόν της οικογένειάς της.

«Στο σπίτι τους είχα σαν μαμά και μπαμπά. Δεν ήταν η Τάνια Τρύπη και ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω γνωρίσει την γιαγιά μου Τζένη Καρέζη και περισσότερο να την γνώριζα σαν άνθρωπο από αυτά που μου έχει πει ο πατέρας μου».

Όπως είπε, όταν χώρισαν οι δικοί της το διαχειρίστηκαν πάρα πολύ καλά.

«Ο πατέρας μου δεν μου έλειπε που δεν μέναμε στο ίδιο σπίτι, μου έλειπε μόνο σαν παρουσία, ήταν πάντα εκεί και οπότε ήθελα τον έβλεπα. Εγώ δεν έχω ‘’τραύμα’’ χωρισμού γιατί ξέρω πολλούς φίλους από χωρισμένους γονείς που φέρουν τραύματα».

Η Τζένη Καζάκου είπε πως την άγχωνε στην αρχή η σύγκριση αλλά πλέον όχι.

Τζένη Καζάκου: «Όταν βλέπω ταινίες με τη γιαγιά μου συγκινούμαι. Θα ήθελα να την είχα γνωρίσει»

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τζένη Καρέζη: Οι μεγάλοι ρόλοι, οι αμέτρητες κατακτήσεις, οι δύο γάμοι από έρωτα και η δεξίωση που άφησε ιστορία

Το DNA «έγραψε»: Η εγγονή της Τζένης Καρέζη πήρε το όνομα, την ομορφιά και το ταλέντο της γιαγιάς της

Πήρε τα γονίδια της γιαγιάς της: Η εγγονή της Τζένης Καρέζη έγινε 23 ετών και είναι ίδια η μεγάλη σταρ

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ