Καίτη Γαρμπή: «Αν ο γιος μου δεν είχε ταλέντο, δεν θα ήταν στη σκηνή»

Καίτη Γαρμπή: «Ο Δημήτρης ξεκινάει τώρα την καλλιτεχνική του πορεία, είναι άδικο να τον συγκρίνουμε με εμάς.
καίτη-γαρμπή-αν-ο-γιος-μου-δεν-είχε-τα-202478

Η Καίτη Γαρμπή έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μεταξύ άλλων μίλησε για την πολιτική, τον σύζυγό της, αλλά και τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά.

Η τραγουδίστρια αρχικά, ανέφερε: «Δεν έχω τραγουδήσει κοινωνικό στίχο, αλλά πρόσεχα πάντα να λέω ωραία πράγματα στα κομμάτια μου. Δεν έχω ενδώσει όλα αυτά τα χρόνια στο… φλερτ τη πολιτικής γιατί έκαστος εφ’ω ετάχθη».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η δουλειά μου είναι το τραγούδι και να διασκεδάζω τον κόσμο. Δεν μπορώ να βάλω στο μυαλό μου ότι θα μπορούσα να ασχοληθώ με την πολιτική. Αν ασχοληθώ, θα το κάνω αργότερα».

Η Καίτη Γαρμπή για τη συνεργασία της με την Άννα Βίσση

«Ήμασταν στη σκηνή κι έπεφτε κάτω, τη σήκωνα, γελούσαμε. Αγκαλιαζόμασταν πολύ. Είναι καλλιτέχνιδα που αγαπώ κι εκτιμώ πολύ. Είναι ίσως η μόνη μου φίλη από αυτόν τον χώρο. Την αγαπώ, την θαυμάζω κι είχαμε άψογη συνεργασία. Θα ήταν καταπληκτικό να συνεργαστούμε με τη Βίσση και τη Βανσή. Θα πρέπιε να είναι όμως, ένας μεγάλος χώρος για να αντέξει τρεις καλλιτέχνιδες με τους ανθρώπους μας. Αν υπήρχε επιχειρηματίας που θα άντεχε να στηρίξει μια τέτοια συνεργασία, θα το έκανα με χαρά», εξήγησε.

Για τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά ανέφερε: «Ο γάμος θέλει αληθινή αγάπη, να βάζεις το καλό του άλλου πάνω από το δικό σου, να σέβεσαι, να εκτιμάς, και να θαυμάζεις τον σύντροφό σου».

Για τον γιο της, Δημήτρη:

«Ο Δημήτρης ξεκινάει τώρα την καλλιτεχνική του πορεία, είναι άδικο να τον συγκρίνουμε με εμάς. Επειδή έχει έναν αυστηρό μπαμπά στη δουλειά, γιατί στα υπόλοιπα είναι “βούτυρο”, αν ο Δημήτρης δεν είχε ταλέντο, δεν θα ήταν στην σκηνή. Εγώ είμαι πιο ελαστική ως μαμά. Τον θαυμάζω περισσότερο και όπως και να έχει, θα τον ήθελα δίπλα μου, είτε ήταν έτοιμος, είτε όχι. Όταν πρωτοβγήκε στη σκηνή, έτρεμε σαν το ψάρι. Δεν φάνηκε και τον καμαρώνω».

Τέλος, αποκάλυψε ποιος τραγουδιστής θα ερμήνευε την επιτυχία «Χαμένα» πριν το πάρει εκείνη.

«Το τυχερό ήταν το κομμάτι να το τραγουδήσω εγώ. Ότι ο Φοίβος το προόριζε αρχικά για την Άντζελα Δημητρίου, δεν το γνώριζα. Τα τραγούδια του Φοίβου είναι κομμάτια που θα μπορούσαμε να τα πούμε όλες, η Άντζελα Δημητρίου, η Δέσποινα Βανδή, η Άννα Βίσση. Κάποτε μου έδωσαν να τραγουδήσω τον “Παλιόκαιρο” και είπα ότι δεν μου άρεσε και δεν θα το πω. Δεν το κατάλαβα το τραγούδι. Το κάθε τραγούδι έχει την τύχη του και τον καλλιτέχνη που θα το πει. Μπορεί το τραγούδι “Χαμένα” να το έλεγε η Άντζελα και να μην έκανε επιτυχία ή εγώ με τις “Μαργαρίτες”», είπε κλείνοντας.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Μαρία Αντωνά: Ξεκαθαρίζει τις φήμες περί σχέσης με τον Γιώργο Λιάγκα – «Είναι αυτό που βλέπετε»

Κυριάκος Βελόπουλος: Ξεσπά κατά της Μαρίνας Σάττι – «Τέτοια ασεβή δίποδα είναι η ντροπή της Ελλάδας»

Βασίλης Κικίλιας: «Οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας είναι πραγματικοί ήρωες. Respect!»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ