«Με έπιασαν τα κλάματα όταν άκουσα για τις χημειοθεραπείες»: Η Λένα Μαντά μοιράστηκε τη δύσκολη μάχη με τον καρκίνο

με-έπιασαν-τα-κλάματα-όταν-άκουσα-για-119665

Η Λένα Μαντά είπε, μεταξύ άλλων: «Για το βιβλίο οι εποχές δεν ήταν ποτέ καλές»

Η Λένα Μαντά παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ μοιράστηκε και μερικές συγκλονιστικές στιγμές για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο στο παρελθόν.

Ο κόσμος την έχει γνωρίσει μέσα από τα βιβλία της και τις ιστορίες της που έγιναν μεγάλες επιτυχίες και όλοι μας τις έχουμε αγαπήσει.

Η Λένα Μαντά βρέθηκε καλεσμένη το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δυο στη Μια» και μίλησε στη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου για όλους και για όλα. Μάλιστα, προχώρησε σε μια σπάνια εξομολόγηση για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο στο παρελθόν.

Η Λένα Μαντά μιλά για τον καρκίνο

«Το προλάβαμε μεταξύ λεμφώματος και καρκίνου, δεν με ένοιαζε να μάθω και λεπτομέρειες. Ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλά. Είναι βαρύ, αλλά στο «Βαλς με 12 Θεούς» είχα γράψει ακριβώς για αυτό, οπότε ήξερα τα συμπτώματα… Πήγα να κάνω γαστροσκόπηση. Έγινε χωρίς νάρκωση. Το απαίτησα αυτό, ήθελα να βλέπω, γιατί είμαι control freak. Και μου είπαν: δεν θα το αντέξεις. Όπως κατέβαινε ο σωλήνας, μου έλεγε ο γιατρός: ωραία, ωραία, ωραία… αχ, ρε κορίτσι μου, ευτυχώς που ήρθες» περιγράφει η συγγραφέας.

«Υπήρχε πολύ κλάμα, πολλή στεναχώρια… το πρώτο πράγμα που μου είπε ο γιατρός μου ήταν: φαντάσου τον εαυτό σου σαν γάτα, έπεσες με τον 5ο και στάθηκες στα πόδια σου, τόσο τυχερή είσαι, το πρόλαβες, είναι ιάσιμο. Του λέω: ντόμπρα; Μου λέει: στον λόγο μου. Πάμε, του λέω, παρακάτω» έκλεισε την αφήγησή της η Λένα Μαντά.

«Με έπιασε κλάμα όταν άκουσα για τις χημειοθεραπείες. Δεν έβαλα ποτέ περούκα, γιατί δεν μπορώ το δήθεν, δεν μπορώ να κοροϊδεύω κανέναν και, κυρίως, τον εαυτό μου. Την πρώτη μέρα που ξεκίνησαν να πέφτουν τα μαλλιά μου ήμουν καλεσμένη σε εκπομπή. Δεν ήξερα πώς θα πέσουν, είχα παστωθεί με λακ» θυμάται στη συνέχεια η Λένα Μαντά.

Λένα Μαντά: «Ήμουν αυτή που λάτρευαν να μισούν όταν έκανα επιτυχία»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ