«Θα πήγαινα στο Survivor»: Τι αποκάλυψε η Ελένη Καστάνη και γιατί περιμένει να της γίνει πρόταση

θα-πήγαινα-στο-survivor-τι-αποκάλυψε-η-ελέν-119316

Η Ελένη Καστάνη γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου του 1960 στη Σητεία της Κρήτης.Το 2000, γνώρισε μεγάλη επιτυχία από τη συμμετοχή της στη σειρά “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”, μια σειρά όμως που κόπηκε τελικά μετά από 6 επεισόδια. συμμετείχε περισσότερο σε τηλεοπτικές σειρές, με πιο γνωστές τις Δροσουλίτες, το Επτά Θανάσιμες Πεθερές, το Βέρα στο δεξί, το Κόκκινο δωμάτιο κ.λπ.

H Ελένη Καστάνη φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί 27/1 στo Μega Καλημέρα την Παρασκευή 27/1 και μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά της αλλά προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για το survivor που θα ζητηθεί.

Ελένη Καστάνη: Τι λέει για την πρόταση από το Survivor που περιμένει

«Ποιος σκέφτηκε να φωνάξετε εμένα γι’ αυτό το πράγμα;. Πάρα πολλές φορές μου είχε γίνει πρόταση, αλλά είχα και δεύτερες σκέψεις. Εδώ δεν είχα. Χαίρομαι για το ωραίο ταξίδι. Σας αγαπώ όλους, σας εύχομαι καλή συνέχεια» είπε, μεταξύ άλλων, Ελένη Καστάνη για την αποχώρησή της από την εκπομπή Breakfast at star, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της.

Στην συγκεκριμένη εκπομπή η Ελένη Καστάνη είχε αναλάβει μια ενότητα που αφορά σε σχέσεις και θα συμβούλευε με την βοήθεια ειδικών την κάθε περίσταση.

Η Ελένη Καστάνη δηλώνει ηθοποιός, αλλά δείχνει είναι πολύ δεκτική και στο να δοκιμάσει νέα πράγματα που έχουν πάντα να κάνουν με την έκθεση.

Έτσι αυτή τη φορά και μπροστά στην κάμερα Ελένη Καστάνη παραδέχτηκε, πως θα ήθελε πολύ να της γίνει πρόταση για το survivor, καθώς αυτός θα ήταν ένας καλός τρόπος να χάσει περιττά κιλά.

H αποκάλυψη της Ελένης Καστάνη για το Survivor

«Θα πήγαινα στο Asia Express ή στο survivor, αν άντεχα, θα έχανα τα κιλά… Δεν υπάρχει ψυγείο, μόνο καρύδες, θα γίνω μισή! Το όνειρό μου είναι μία ξαπλώστρα μπροστά στη θάλασσα», πρόσθεσε η Ελένη Καστάνη.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ