Νίκος Μουρατίδης: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε καδράκι με τη φωτογραφία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου πάνω από τη λεκάνη της τουαλέτας»

νίκος-μουρατίδης-η-αλίκη-βουγιουκλά-117502

«Εγώ έχω συνεργαστεί με την Αλίκη. Μια φορά ήμασταν στο σπίτι της. Συζητάγαμε για κάτι δουλειές στην κρεβατοκάμαρα. Σηκώνομαι, κάποια στιγμή, της λέω, μισό λεπτό, πάω τουαλέτα, μου λέει, πήγαινε εδώ πέρα τώρα, μην πας έξω, στο WC και μπήκα στη δικιά της. Και είχε καδράκι τη φωτογραφία της με τον πρίγκιπα, τότε, πρίγκιπα διάδοχο, καδράκι πάνω από τη λεκάνη! Σκύβω και της λέω “ε, ότι θα έβλεπα τη φωτογραφία σου με τον βασιλιά πάνω από τη χέστρα δεν το περίμενα”! Χαχα, χτυπιότανε.

Νίκος Μουρατίδης «Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν τσιμπημένος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Φαίνεται ότι είχε πολύ μεγάλες κατακτήσεις πριν γίνει βασιλιάς. Είχε πέραση. Άσε δε, με τη Βουγιουκλάκη, όταν το έμαθε η Φρειδερίκη, η μάνα του, τον έστειλε στον Έβρο για να ξεκόψει απ’ την ηθοποιό. Μην τυχόν και γίνει σοβαρό το θέμα, γιατί αυτός είχε τσιμπηθεί μαζί της».

Ο Νίκος Μουρατίδης έδωσε συνέντευξη στο «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και στη σχέση της με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Ακούστε τον Νίκο Μουρατίδη να μιλά για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ