Ελένη Φουρέιρα: «Πάλευα 1,5 χρόνο, έκανα εξωσωματικές, είδα πολλά αρνητικά τεστ και ξαφνικά έγινε το θαύμα»

ελένη-φουρέιρα-πάλευα-15-χρόνο-έκανα-ε-118468

Η Ελένη Φουρέιρα, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, φωτογραφίζεται για πρώτη φορά σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στη VOGUE και μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσπάθειά της να γίνει μητέρα αλλά και τους δύσκολους πρώτους μήνες.

Η Ελένη Φουρέιρα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Vogue Greece

Η εκπομπή Happy Day εξασφάλισε ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης.

Ελένη Φουρέιρα: «Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο»

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται. Εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. 1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά.

Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλμπέρτο φυσικά. Είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα είναι φανταστικός μπαμπάς. Είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος και στις χαρές και στις λύπες. Μπορώ να σου πω ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου πέρασα αρκετά δύσκολα, έπαθα αποκόλληση που με ανάγκασε να ακυρώσω όλες μου τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να μείνω στο κρεβάτι τρεις μήνες».

Η εξομολόγηση της Φουρέιρα: Πάλευα 1,5 χρόνο, έκανα αποτυχημένες εξωσωματικές και το μωρό ήρθε φυσικά

«Στεναχωρήθηκα, έπεσα πολύ. Με θυμάμαι καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι να διαβάζω σε sites ή σε εκπομπές για μια φημολογούμενη εγκυμοσύνη τη στιγμή που εγώ ούτε είχα δηλώσει ότι είμαι έγκυος, ούτε ήξερα αν θα έχω το παιδί. Δεν κατηγορώ κανέναν, καταλαβαίνω ότι κάνουν τι δουλειά τους αλλά για εμένα ήταν βάρβαρο. Ας πούμε ότι ήταν μια στιγμή που θα ήθελα να μην γνωρίζουν το όνομά μου», είπε τέλος η Ελένη Φουρέιρα.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ