Κατερίνα Διδασκάλου: «Έρχονται πολλά νέα παιδιά και μου λένε πως δεν τολμούν να πουν στους γονείς τους ότι είναι γκέι»

κατερίνα-διδασκάλου-έρχονται-πολλά-117826

Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για τις εξελίξεις στο «Μαύρο Ρόδο», για το εάν είναι ο Βίκος, γιος της ηγουμένης Φιλαρέτης και αποκάλυψε το άγνωστο περιστατικό, ενώ πιλόταρε ελικόπτερο.

Η Κατερίνα Διδασκάλου για το Μαύρο Ρόδο

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την φύση του ρόλου της στο «Μαύρο Ρόδο».

«Χαίρομαι που μου λένε συνέχεια πόσο διαφορετικός είναι ο ρόλος μου στο «Μαύρο Ρόδο», γιατί έτσι επαληθεύεται η δίκη μου ανάγκη. Η πιο δύσκολη σκηνή στο «Μαύρο Ρόδο», ήταν όταν έκλαιγα που δεν έχω βρει ακόμα το παιδί μου. Δεν ξέρω αν ο Βίκος είναι γιος της ηγουμένης Φιλαρέτης, άλλα νομίζω πως αυτό θα ήταν πολύ αναμενόμενο», είπε αρχικά η Κατερίνα Διδασκάλου.

«Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων γελάω πολύ με τον Λεωνίδα Κακούρη, άλλα και όταν πάω να σηκωθώ και πατάω συνέχεια το ράσο. Η Κασσιανή με μαρκάρει στενά, είναι βούτυρο στο ψωμί της αυτό που έχει συμβεί. Αν το «βγάλει» την έβαψε η Φιλαρέτη», συμπλήρωσε.

Η Κατερίνα Διδασκάλου για τον ηλικιακό ρατσισμό

Για τον «ηλικιακό ρατσισμό», ανέφερε πως, «μεγαλώνοντας κάνω όλο και καλύτερα πράγματα στο θέατρο. Δεν έχω αντιμετωπίσει ηλικιακό ρατσισμό».

Η Κατερίνα Διδασκάλου στη συνέχεια περιέγραψε την εμπειρία της πετώντας… ελικόπτερο.

«Μου αρέσει πολύ να πετάω γι’ αυτό και έχω κάνει σόλο με ελικόπτερο. Ελπίζω να μην φάω τα μούτρα μου. Την τελευταία φορά που πέταξα είχε συμβεί ένα κακό περιστατικό άλλα δεν θέλω να θυμάμαι τα άσχημα», αποκάλυψε.

Η Κατερίνα Διδασκάλου για το θέατρο

«Θέλω να ευχαριστήσω το κοινό που αγκαλιάζει τις παραστάσεις «Το χελιδόνι» και «Η πόρνη από πάνω». Η παράσταση “Η πόρνη από πάνω” έχει να κάνει με την κακοποίηση και την έλλειψη αυτοσεβασμού», “Το χελιδόνι” δεν περιορίζεται μόνο στην ομοφοβία, άλλα και στο φόβο να λέμε «Σ’αγαπώ» στους δικούς μας ανθρώπους», δήλωσε σχετικά με τις παραστάσεις που πρωταγωνιστεί.

«Έρχονται πολλά νέα παιδιά και μου λένε πως δεν τολμούν να πουν στους γονείς τους ότι είναι γκέι. Ήρθε ένα νέο παιδί στο θέατρο λέγοντας μου πως ο πατέρας του είπε “προτιμώ να σε φέρουν τέσσερις“. Δεν γίνεται να υπάρχει ομοφοβία, πρέπει οι γονείς να το πάρουν απόφαση. Είναι γενναίο που το θέατρο «Μουσούρη» ανεβάζει δυο παραστάσεις, που αποτελούν κοινωνικό μήνυμα», συμπλήρωσε η Κατερίνα Διδασκάλου σχετικά με την ομοφοβία.

Η Κατερίνα Διδασκάλου για τον κοινωνικό ρατσισμό

Τέλος, για τον κοινωνικό ρατσισμό που έχει βιώσει η ίδια στο επάγγελμά της, υπογράμμισε πως, «έχω βιώσει ρατσιστική συμπεριφορά ως γυναίκα. Έχω ακούσει “α, αυτή είναι πολύ ωραία, είναι και καλή ηθοποιός“. Προτιμώ να με θεωρούν καλή ηθοποιό πάρα όμορφη ηθοποιό. Θα ήθελα του χρόνου να κάνω μία κλασσική κωμωδία».

Η συνέντευξη της Κατερίνας Διδασκάλου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ