Λούκας Γιώρκας: «Η εκκλησία είναι νοσοκομείο που γιατρεύει την ψυχή. Έχω εναποθέσει τα πάντα στον Θεό»

Λούκας Γιώρκας: Η πίστη στον Θεό και η στήριξη που έλαβε από την εκκλησία παίζουν έναν σημαντικό ρόλο στην προσωπική του διαδρομή ανάρρωσης.
λούκας-γιώρκας-η-εκκλησία-είναι-νοσο-181338

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας, μέσα από μια ειλικρινή συνέντευξη, ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για ένα σοβαρό πρόβλημα που έχει αντιμετωπίσει. Ωστόσο, μεταξύ των λόγων του, η πίστη στον Θεό και η στήριξη που έλαβε από την εκκλησία παίζουν έναν σημαντικό ρόλο στην προσωπική του διαδρομή ανάρρωσης.

Μέσα από αυτήν τη συνέντευξη, ο Λούκας Γιώρκας αναδεικνύει τη δύναμη της πίστης και της πνευματικής ανάπτυξης στην καταπολέμηση προσωπικών προβλημάτων και την ξεπέραση των δυσκολιών. Μέσα από αυτήν την εμπειρία, μπορεί να εμπνεύσει και άλλους να αναζητήσουν στήριξη και δύναμη στην πίστη τους, όπως και εκείνος έχει κάνει.

Όσα εξομολογήθηκε Ο Λούκας Γιώρκας:

«Σε αυτό το χώρο με δυσκόλεψε περισσότερο η δημοσιότητα. Η έκθεση της προσωπικής μου ζωής δεν με ενόχλησε ως προς το ότι δεν προκάλεσα εγώ εσκεμμένα κάτι. Με στεναχωρούσε όταν από μια συνέντευξη το μόνο που κρατούσαν ήταν για τα προσωπικά μου γιατί εισέπραττα ότι δεν ενδιαφερόμαστε για τίποτα άλλο παρά για αυτό. Στο παρελθόν είχα βιώσει κρίσεις πανικού» εξομολογήθηκε ο Λούκας Γιώρκας, ο οποίος μίλησε για τον τρόπο που τις ξεπέρασε.

«Πέρασα και από τη διαδικασία της φαρμακευτικής αγωγής, συνομιλώντας με τον πνευματικό μου και με έναν ψυχολόγο. Μου πήρε κάποια χρόνια μέχρι να βρω αυτή τη “συνταγή”. Έχω εναποθέσει τα πάντα στο Θεό. Προσπαθώ να πηγαίνω όσο πιο συχνά μπορώ στην εκκλησία. Έχουμε λανθασμένα την άποψη ότι η εκκλησία είναι δικαστήριο και ότι είναι παλιομοδίτικο. Είναι ένα νοσοκομείο που γιατρεύει την ψυχή, τον άνθρωπο ολόκληρο» ανέφερε ο Λούκας Γιώρκας.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Λούκας Γιώρκας: «Η εκκλησία είναι νοσοκομείο που γιατρεύει την ψυχή. Εγώ έχω εναποθέσει τα πάντα στο Θεό»

Ιστορία πίστης: Οι ψυχές ζουν και μας βλέπουν από ψηλά

Θυμήσου το βράδυ της Ανάστασης: Ο λόγος που δεν πρέπει να φεύγουμε από την Εκκλησία μόλις ακουστεί το Χριστός Ανέστη

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ