Έλενα Παπαρίζου: «Τι να κάνουμε, δεν είμαι πλέον 20, έκανα δεύτερο botox και έχω τα κιλάκια μου»

Η Έλενα Παπαρίζου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που η ίδια δέχεται κατά καιρούς για τα κιλά της.
έλενα-παπαρίζου-τι-να-κάνουμε-δεν-είμ-181110

Η Έλενα Παπαρίζου, μια από τις πιο γνωστές και αγαπημένες τραγουδίστριες, έδωσε μια συνέντευξη που έθιξε ένα θέμα που αφορά πολλές γυναίκες: την αντιμετώπιση των αρνητικών σχολίων για τη σωματική τους εικόνα. Η ίδια αποκάλυψε πώς αντιμετωπίζει τις επικρίσεις που δέχεται λόγω του βάρους της, ενώ ταυτόχρονα επισήμανε τη σημασία της αυτοφροντίδας και της ισορροπημένης διατροφής. Μέσα από την ειλικρινή της ανάλυση, προβάλλει ένα μήνυμα αυτοπεποίθησης και αυτοσεβασμού, προσκαλώντας το κοινό να σκέφτεται πέρα από τα στερεότυπα ομορφιάς και να αντιμετωπίζει τους ανθρώπους με σεβασμό και ευαισθησία.

Όσα μοιράστηκε η Έλενα Παπαρίζου

«Δεν είμαι της υπερβολής. Στην καθημερινότητά μου είμαι άβαφη με τις φορμούλες μου. Μου αρέσει να ζω όσο πιο απλά γίνεται. Άλλωστε, το έχω πει ότι έχω κάνει baby botox, τώρα πήγα κι έκανα κι ένα δεύτερο baby botox. Το λένε έτσι γιατί είναι μικρή η ποσότητα και δεν κοκαλώνει το πρόσωπο. Τα υαλουρονικά δεν μου αρέσουν. Λέω «μέτρον άριστον». Αυτό που λέω είναι το σώμα αλλάζει, τι να κάνουμε, δεν είμαι πλέον 20. Να χαιρόμαστε τα 20χρονα και τις γυναίκες που μπορούν να συντηρήσουν αυτό το σώμα. Εγώ δεν έχω τέτοιο σώμα. Από παιδί έβαζα κι έχανα κιλά. Οι χορδές μου είναι πάρα πολύ καλά. Μου αρέσει να περιποιούμαι την επιδερμίδα μου, να βάζω τις κρέμες μου, απλά εμείς στα νότια προάστια είμαστε λίγο πιο χαλαρές, είμαστε με σαγιονάρα από το πρωί», είπε η τραγουδίστρια.

Όσον αφορά το body shaming η Έλενα Παπαρίζου αναφέρει:

«Κάποιος εκφράστηκε πολύ άσχημα και με υπερασπίστηκε αρκετός κόσμος – επιτέλους! Ευχαριστώ, γιατί δεν είμαι η μοναδική γυναίκα που είμαι έτσι. Είμαι μια φυσιολογική γυναίκα με τα πιασιματάκια μου».

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Μαγεύει 18 χρόνια μετά: Η Έλενα Παπαρίζου ξαναφορά το θρυλικό φόρεμα της Eurovision και αποθεώνεται για το κορμί της

Έλενα Παπαρίζου: «Η Σουηδία είναι η πρώτη μου πατρίδα. Άσχετα ότι είμαι από δυο Έλληνες γονείς, εκεί γεννήθηκα»

Μαγεύει 18 χρόνια μετά: Η Έλενα Παπαρίζου ξαναφορά το θρυλικό φόρεμα της Eurovision και αποθεώνεται για το κορμί της

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ