Μαριάννα Πυργιώτη: «Χήρεψα νέα, μπορούσα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου αλλά διάλεξα να είμαι μαμά και μπαμπάς για τα παιδιά μου»

μαριάννα-πυργιώτη-χήρεψα-νέα-μπορού-180161

Σε μια εξομολόγηση που αφορούσε την προσωπική της ζωή, η γνωστή δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη αποκάλυψε πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής της στη δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου. Συγκεκριμένα, εξήγησε πως έχει αποφασίσει να αφήσει τον κόσμο της δημοσιογραφίας, με μοναδική εξαίρεση ένα ενδεχόμενο βαρύ ρεπορτάζ που θα την ανάγκαζε να επανέλθει.

Η Μαριάννα Πυργιώτη αποκαλύπτει:

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαριάννα Πυργιώτη στη δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου. Η γνωστή δημοσιογράφος εξήγησε, μέσα σε όλα, πως έχει βάλει τελεία στη δημοσιογραφία με μοναδική εξαίρεση για να την αναιρέσει το… βαρύ ρεπορτάζ!

Πιο συγκεκριμένα, η Μαριάννα Πυργιώτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Νομίζω ότι έχω βάλει τελεία στην δημοσιογραφία. Πολιτική αναλύτρια ήμουν και παραμένω. Με καλούν, πηγαίνω αν και θα γύριζα στη δημοσιογραφία μόνο για ένα πράγμα. Το βαρύ ρεπορτάζ»!

pirgioti-penthos

«Χήρεψα πάρα πολύ μικρή, είχα ευκαιρίες να φτιάξω ξανά τη ζωή μου αλλά θεώρησα πως πρέπει να είμαι μαμά και μπαμπάς για τα παιδιά μου, το οποία «μπαμπά» είχαν τον πατέρα μου» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η γνωστή δημοσιογράφος. «Έχω δύο εγγόνια δικά μου και δύο… Τελ – Αβιβωτάκια από τον σύζυγο μου».

«Με τον σύζυγο μου, τον Ραμ γνωριστήκαμε σε ένα τραπέζι και το ένα έφερε ο άλλο. Ποτέ δεν φοβήθηκα μαζί του, πάντα αισθανόμουν υπέρασφαλής. Ο γιος μου, όμως, όταν ήταν μικρός, είχε πει στην κοπέλα που μας καθάριζε το σπίτι, «μη πας στο μπαλκόνι γιατί η μαμά μου βγαίνει με τον πρέσβη του Ισραήλ και μη σε σκοτώσουν τίποτα τραμοκράτες»! Η κοπέλα το πίστεψε και είχε αφήσει το μπροστά μπαλκόνι ασκούπιστο για ένα μήνα» πρόδωσε με χαμόγελο η Μαριάννα Πυργιώτη.

«Είμαι 60 ετών, ίσως στα 65 μου να με συγκινήσει η πολιτική» παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, η Μαριάννα Πυργιώτη.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα 

Διαβάστε επίσης:

Αληθινή ιστορία: «Η μητέρα μου δεν έκανε για μάνα. Ο ήρωας πατέρας μου μας έσωσε από τα νύχια της και μας μεγάλωσε μόνος του»

Μαριάννα Πυργιώτη: «Χήρεψα νέα, μπορούσα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου αλλά προτίμησα να είμαι μαμά και μπαμπάς για τα παιδιά μου»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ