Πήρε τη μεγάλη απόφαση: Ο Παύλος Γλύξμπουργκ τα αλλάζει όλα μετά τον θάνατο του πατέρα του και κάνει το μεγάλο βήμα

πήρε-τη-μεγάλη-απόφαση-ο-παύλος-γλύξμπ-117308

Ενα καθοριστικό βήμα σκέφτεται να κάνει ο Παύλος Γλύξμπουργκ, ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τις επόμενες ημέρες μετά την κηδεία του πατέρα του. Θέλει να αγοράσει ένα σπίτι για να μένει στο εξής στην Ελλάδα μόνιμα μαζί με την σύζυγο του Μαρί Σαντάλ.

Το μεγάλο βήμα που σκέφτεται να κάνει ο Παύλος Γλύξμπουργκ

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στο “Πρωινό”, χθες, Παρασκευή, το πρωί, ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η σύζυγός του ενδιαφέρονται να αγοράσουν σπίτι στα βόρεια προάστια της Αθήνας, ενώ μέχρι τότε υπάρχουν τουλάχιστον δύο επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν εκφράσει διάθεση να τους φιλοξενήσουν.

Η απόφαση του Παύλου Γλύξμπουργκ να μείνει στην Ελλάδα

«Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ θα μείνουν αρκετούς μήνες στην Ελλάδα. Ψάχνουν για αγορά κατοικίας στα βόρεια προάστια, για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο Έλληνες επιχειρηματίες, τα ονόματα των οποίων είναι στη διάθεσή μου και δεν θα τα πω για ευνόητους λόγους, οι οποίοι προτίθενται και το έχουν προτείνει στον Παύλο να παραχωρήσουν κενές οικίες για όσο χρειαστούν να μείνουν», υπογράμμισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πραγματικά δεν μπορούμε να φανταστούμε τί τον οδήγησε σε αυτήν του την απόφαση. Γιατί τόσα χρόνια έμεναν στο εξωτερικό. Ισως από την αγάπη που πήρανε από τον απλό κόσμο να τους κρατάει εδώ. Τί να πούμε… το μέλλον θα δείξει.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ