«Ταλαιπωρούμαι από την Πέμπτη»: Δύσκολες ώρες για την Ναταλία Γερμανού – Το μήνυμα του Alpha

ταλαιπωρούμαι-από-την-πέμπτη-δύσκο-117056

Δεν θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα σήμερα η αγαπημένη εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα δεν γίνεται” κυρίως για λόγους υγείας όπως αποκάλυψε πριν λίγο η ίδια η παρουσιάστρια. Με τον ALPHA να της εύχεται περαστικά.

Τί έγραψε σήμερα η Ναταλία Γερμανού για την υγεία της

Μάλιστα, η ίδια η Ναταλία Γερμανού με μήνυμά της στο Twitter ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως έχει νοσήσει από γαστρεντερίτιδα από την Πέμπτη. Σύμφωνα με την ίδια, το πιθανότερο είναι να προβληθεί κανονικά η εκπομπή την Κυριακή.

«Με ταλαιπωρεί από την Πέμπτη μια γαστρεντερίτιδα με πυρετό -πίστευα πως θα χα δυναμώσει μέχρι σήμερα αλλά… δεν. Πρώτα ο Θεός αύριο στην ώρα μας ! Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα αλλά και τον Alpha για την ανθρώπινη αντιμετώπιση και την κατανόηση».

Ο Αlpha ευχήθηκε στην Ναταλία Γερμανού περαστικά

Λίγα λεπτά μετά το μήνυμα της Ναταλίας Γερμανού, ο Alpha ευχήθηκε περαστικά μέσα από το Twitter. «Περαστικά Ναταλία μας», έγραφε χαρακτηριστικά η ανάρτηση.

Συμβαίνουν αυτά, ειδικά όταν έχεις πολλές υποχρεώσεις. Και ραδιόφωνο και τηλεοπτική εκπομπή… έρχεται μια ασθένεια και σε καταβάλλει ακόμα περισσότερο. Περαστικά στην Ναταλία μας.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ