Με χαμόγελα, μπαλόνια και ευχές: Σπανούλης-Χοψονίδου μοιράστηκαν τα ευχάριστα 3 χρόνια μετά τη γέννηση του 6ου τους παιδιού

με-χαμόγελα-μπαλόνια-και-ευχές-σπανού-117305

To γνωστό μοντέλο Ολυμπία Χοψονίδου και ο μπασκετμπολίστας Βασίλης Σπανούλης πέρα από την όμορφη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει, φροντίζουν σε κάθε ευκαιρία να δείχνουν στα παιδιά τους πόσο τα αγαπάνε και ειδικά όταν εκείνα γιορτάζουν ή έχουν γενέθλια.

Η όμορφη οικογένεια που έχουν φτιάξει ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Έχουν αποκτήσει μαζί 6 παιδιά που καθημερινά τους χαρίζουν χαμόγελα, ενώ ακόμη και μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας είναι είναι πολύ ερωτευμένοι.

Πως γνωρίστηκαν Βασίλης Σπανουλης  και Ολυμπία Χοψονίδου

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Μύκονο. Αρχικά τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για φιλία καθότι ο μπασκετμπολίστας ήταν αρραβωνιασμένος με επίσης αθλήτρια που έμενε μόνιμα στην Λάρισα, που όμως εξελίχθηκε αλλιώς.

Τα γενέθλια της μικρότερης κόρης της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για την οικογένεια τους

Και ο λόγος; τα γενέθλια της μικρότερης κόρης τους Αλεξάνδρας που έκλεισε τα τρία της χρόνια.

Και γνωρίζοντας την αγάπη τους για τα παιδιά τους όπως ήταν φυσικό για χάρη της, ετοίμασαν ένα υπέροχο πάρτι αφιερωμένο σε… πριγκίπισσες και νεράιδες όπως ακριβώς είναι και η μικρή τους κόρη

Η Ολυμπία Χοψονίδου όπως ήταν φυσικό δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της και μοιράστηκε μαζί μας υπέροχα στιγμιότυπα μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Τυχερά αυτά τα παιδιά, όχι γιατί έχουν διάσημους γονείς αλλά γιατί έχουν αγαπημένους γονείς που τα φροντίζουν τόσο. Χαρούμενα γενέθλια στη μικρή Αλεξάνδρα να είναι πάντα ευτυχισμένη και χαρούμενη.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ