Εξαιρετικά δύσκολες στιγμές για τη Μάρα Ζαχαρέα: Η σκληρή απώλεια που την «τσάκισε»

εξαιρετικά-δύσκολες-στιγμές-για-τη-μά-117096

Σε βαριά θλίψη έχει πέσει η γνωστή δημοσιογράφος Μάρα Ζαχαρέα αφού σήμερα έφυγε από τη ζωή ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, ο πατέρας της, Αιμίλιος Ζαχαρέας.

Ποιος ήταν ο Αιμίλιος Ζαχαρέας, πατέρας της Μάρας Ζαχαρέα

Ο Αιμίλιος Ζαχαρέας, οικονομολόγος, γνωστός για τις μελέτες του σε ζητήματα της οικονομίας και της πολιτικής, καθώς επίσης για την έντονη συμμετοχή του στους κοινωνικούς αγώνες από την εποχή του 1-1-4.

Τον Ιούλιο του 1962, ως μέλος της νεολαίας της ΕΔΑ, ο ίδιος και ο Θανάσης Τσιώκος αποφασίζουν να ανεβάσουν στην Ακρόπολη –εσαεί σύμβολο ελευθερίας- μια σημαία ελληνική με τον αριθμό 114. Έχει δημοσιεύσει ικανό αριθμό βιβλίων, άρθρων, μελετών και έχει διδάξει σε ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια.

Είχε τιμηθεί διεθνώς ο Αιμίλιος Ζαχαρέας, πατέρας της Μάρας Ζαχαρέα

Υπήρξε για πολλά χρόνια συνεργάτης του Ινστιτού του Γκράμσι της Ρώμης και έχει τιμηθεί από διεθνείς οργανισμούς για το έργο του.

Κόρη του η δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια Μάρα Ζαχαρέα.

Η πολιτική του κηδεία θα γίνει στις 11:00 την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου από το Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών.

Με δάκρυα στα μάτια θα κλιθεί να τον αποχαιρετήσει μεθαύριο η αγαπημένη του κόρη, Μάρα, ενώ η είδηση αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά την πολύκροτη συνέντευξη της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου η ίδια δήλωσε πόσο σημαντικός ήταν για αυτήν.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ