«Τρέλαναν» όλες τις γυναίκες: Η Ντίνα Νικολάου δείχνει τους κούκλους γιους της – Θα μπορούσαν να είναι μοντέλα

τρέλαναν-όλες-τις-γυναίκες-η-ντίνα-ν-177053

Η Ντίνα Νικολάου παρουσίασε το νέο της βιβλίο, με τίτλο “Dina’s Bakery”, σε μία μαγική βραδιά και μας σύστησε τους γιους της.

Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν αγαπημένα πρόσωπα και φίλοι της μαγείρισσας, η οποία μίλησε για το νέο αυτό εγχείρημα και αποκάλυψε πως πρόκειται για «ένα βιβλίο καρδιάς και έχει μέσα την εμπειρία 30 χρόνων».

Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο της Ντίνας Νικολάου

To “Dina’s bakery” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας και η μαγείρισσα, πρέσβειρα της ελληνικής γαστρονομίας στο εξωτερικό, μοιράζεται τις καλύτερες και πιο πετυχημένες συνταγές της.

Στο βιβλίο περιγράφει όλα της τα ταξίδια, στο Παρίσι, στην Αθήνα, στην Κυρτώνη, σε επαγγελματικές κουζίνες, σε τηλεοπτικά πλατό, σε ατελείωτα οικογενειακά τραπέζια.

H Ντίνα Νικολάου ποζάρει με τους γιους της

Από τη βραδιά δεν έλειπε ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δυο γιους, τον Στέλιο και τον Γιώργο, οι οποίοι γεννήθηκαν στο Παρίσι και σε ηλικία 8 και 9 ετών αντίστοιχα επέστρεψαν οικογενειακώς στην Ελλάδα, όπου συνέχισαν την εκπαίδευσή τους σε γαλλόφωνο σχολείο.

Ο Στέλιος σπούδασε νομική, οικονομικά και ψυχολογία, ενώ ο Γιώργος σπούδασε αρχιτεκτονική και οι δύο στο Παρίσι, ενώ θα μπορούσαν να είχαν ασχοληθεί και με το μόντελινγκ.

Η Ντίνα Νικολάου με τους γιους της

Η Ντίνα Νικολάου με τους άντρες της ζωής της

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ