Της κόπηκε ο βήχας: Το δώρο που ζήτησε φέτος η μικρή Μαρίνα από τον Άγιο Βασίλη είναι ο εφιάλτης της Μενεγάκη

της-κόπηκε-ο-βήχας-το-δώρο-που-ζήτησε-φ-176973

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στην εκπομπή της, στο τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες της, τα δώρα που ζήτησε η 8χρονη κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου, από τον Άγιο Βασίλη. Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι η μικρότερη κόρη της της ζήτησε ένα χάμστερ και ένα κόκκινο αυτοκίνητο panda. Το πρώτο δώρο την έκανε να ανατριχιάσει, ενώ για το δεύτερο ανέφερε ότι απλά δεν είναι κατάλληλο για ένα παιδί της ηλικίας της.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν είμαι σίγουρη, και το σκεφτόμουν λόγω της μικρής μου κόρης, αν κάποιες φίλες της της έχουν προδώσει το θέμα του Άγιου Βασίλη. Αισθάνθηκα ότι με περιέπαιξε λίγο, γιατί τη ρώτησα τι δώρο θέλει τα Χριστούγεννα από τον Άγιο Βασίλη. Μου απάντησε ότι θέλει ένα χάμστερ. Εκείνη την ώρα μου κόπηκε ο βήχας και η ανάσα και της είπα ότι δεν γίνεται να έχει χάμστερ από τον Άγιο Βασίλη, γιατί αυτό είναι ζωντανό και τρέχει. Τότε μου είπε ότι θέλει ένα κόκκινο panda. Της είπα ότι δεν μπορεί να τα φέρει όλα ο Άγιος Βασίλης και μου είπε: “δεν πειράζει, πάρ’ το εσύ”. Κι εκεί πάνω σκέφτεσαι: “με παίζει η κόρη μου; Με παίζει κι αυτή;».

Ελένη Μενεγάκη: Το δώρο που ζήτησε η μικρή της κόρη από τον Άγιο Βασίλη

«Είναι ωραίο να αφήνουμε τα παιδάκια να μεγαλώνουν με την ιδέα του Άγιο Βασίλη. Είναι ωραίο! Μόνο που μου είπε το ποντικάκι, ανατρίχιασα! Τα βλέπω σε βίντεο στο Instagram και τρελαίνομαι» για να πει κλείνοντας η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε και το σχετικό βίντεο

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ