«Πάχυνα, αλλά δεν θα κάτσω να σκάσω»: Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη μιλά χωρίς ταμπού για τα κιλά & τις ατέλειες στο σώμα της

πάχυνα-αλλά-δεν-θα-κάτσω-να-σκάσω-ακ-175041

Στα κιλά που έχει πάρει αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι έχει παχύνει αλλά δεν θα σκάσει κιόλας

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη στη στήλη της μαγειρικής, σε συνομιλία με τον σεφ Γιώργο Παπακώστα είπε: «Έβγαλες δύο διαφορετικές πιτσούλες, που όπως ξέρεις εγώ λειτουργώ με τη μύτη μου. Μύρισα τη μία και λέω αυτή θα φάω. Μύρισα και την άλλη και λέω Χριστέ μου και αυτήν θα τη φάω. Θα τη φάω για αυτό τρως τρως και δεν ψεύδεσαι κυρία Ελένη μου».

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη πρόσθεσε: «Δεν θα σκάσω κιόλας. Έχω παχύνει, αλλά δεν πειράζει. Είμαι δυνατή, γερή κι ωραία».

Σε προηγούμενη εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη είχε πει στον σεφ Γιώργο Τσούλη:

«Δεν μου φταίει κανείς, μόνη μου τα λέω κάθε φορά. Λέω στον εαυτό μου “δεν κάνεις κάτι Ελένη μου που σε ενοχλεί να το διορθώσεις;” Και αυτό που σε ενοχλεί είναι ότι μπορεί να έχεις τσιμπήσει κατιτίς. Όχι, ίσα ίσα αυτό που κάνεις είναι να συνεχίζεις να το απολαμβάνεις”.

Βεβαίως δεν έχω καμία ενοχή με το φαγητό, ειδικά όταν βρίσκω ωραίο φαγητό. Το θέμα είναι να μην το κάνω για να το κάνω. Να μην τρως απλά για να τρως, είτε από χαρά, είτε από λύπη. Άλλο είναι να το γλεντάς και εγώ το γλεντάω γιατί μου αρέσει».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ