Κοστίζει όσο 1 αυτοκίνητο: Σούσουρο με την τσάντα που εμφανίστηκε η κόρη της Ρίας Πρίνου, «ζαλίζει» η τιμή της

κοστίζει-όσο-1-αυτοκίνητο-σούσουρο-με-τ-176922

Το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία η παράσταση σύγχρονου χορού “Dance Me – Music by: Leonard Cohen” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη). Η παράσταση παρουσιάστηκε από τη διάσημη ομάδα χορού Ballets Jazz Montréal και αποτελεί συνέχεια της διεθνούς περιοδείας της, η οποία είχε sold-out παντού.

Ο σκοπός των παραστάσεων ήταν η στήριξη του έργου προσφοράς σύγχρονων θερμοκοιτίδων στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν. Το έργο υλοποιείται από τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό Lifeline Hellas σε κρατικά νοσοκομεία της Ελλάδας εδώ και δύο έτη.

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και με την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης, σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τη visionary culture και τη Delta Danse. Στη βραδιά παρευρέθηκε η Δρ. Άλκηστις Πρίνου με τον σύζυγό της Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα, ο οποίος είναι και Πρόεδρος του Lifeline Hellas.

Ρία Πρίνου: Βρέθηκε στην εκδήλωση

Η μητέρα και η κόρη, Άλκηστις και Ρία Πρίνου, εντυπωσίασαν με τις κομψές τους εμφανίσεις. Η Άλκηστις Πρίνου επέλεξε ένα κομψό midi φόρεμα σε ουδέτερους τόνους, με εντυπωσιακό εφέ κάπα, προσδίδοντας στο look της μια ρομαντική πινελιά. Το συγκεκριμένο design αποτελεί μια διαχρονική επιλογή που αγαπούν και οι βασιλικές φιγούρες.

Από την πλευρά της, η Ρία Πρίνου ενέπνευσε με ένα εντυπωσιακό ταγιέρ, συνδυασμένο με μεταλλιζέ χρυσαφί tie στον λαιμό και οversized σκουλαρίκια. Το look ολοκληρώθηκε με την iconic τσάντα του οίκου μόδας Fendi, διακοσμημένη με logos, η οποία φέρεται να έχει αξία περίπου 3.490 ευρώ. Με αυτές τις επιλογές, μητέρα και κόρη απέδειξαν το αίσθημα του στιλ και την αισθητική τους για τη μόδα.

Η Ρία Πρίνου με την κόρη της

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ