Στα 58 της βάζει κάτω και 30άρες: Η Ναταλία Γερμανού “λιώνει” στο γυμναστήριο και φαίνεται

Η Ναταλία Γερμανού στα 58 της έχει μια άψογη φυσική κατάσταση και μάλιστα συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από το γυμναστήριο.
στα-58-της-βάζει-κάτω-και-30άρες-η-ναταλία-γ-197814

Μπορεί να βλέπουμε την Ναταλία Γερμανού μόνο τα Σαββατοκύριακα στην εκπομπή Καλύτερα Δεν Γίνεται, όμως τις καθημερινές η παρουσιάστρια φροντίζει πολύ την φυσική της κατάσταση.

Η γνωστή παρουσιάστρια τις καθημερινές αφιερώνει αρκετό χρόνο για να φροντίσει τον εαυτό της και ανάμεσα στις δραστηριότητές της είναι και η γυμναστική.

Ναταλία Γερμανού: Εξαντλημένη στο γυμναστήριο

Σήμερα (4/6) λοιπόν, η Ναταλία Γερμανού ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από το γυμναστήριο, εν μέσω προπόνησης που ακολουθεί με personal trainer προκειμένου να έχει μυϊκή ενδυνάμωση και φυσικά να διατηρείται σε φόρμα.

Και αν κρίνουμε από τα γέλια της στη φωτό μάλλον περνάει καλά παρ’ όλο που χρειάζεται να προσπαθήσει αρκετά για να βγάλει το πρόγραμμα που πρέπει ώστε να πετύχει τους στόχους της.

Η Ναταλία Γερμανού έχει παραδεχτεί σε κατά καιρούς συνεντεύξεις της πως προσέχει αρκετά τη διατροφή της και ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής για σωματική ευεξία και καλή φυσική κατάσταση.

 

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Έξω φρενών η Ιωάννα Τούνη για την κυκλοφορία βίντεό της από τη Μύκονο: «Πόσο ξεφτίλες είστε;»

Μόλις έσκασε: «Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά είναι ερωτευμένοι, ο Γιώργος απολαμβάνει αυτό που ζει»

«Γυρίζει ο τροχός και…»: Αυτά είναι τα 4 πιο τυχερά ζώδια για τον Ιούνιο του 2024 σύμφωνα με τους αστρολόγους

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ