Η Ναταλία Γερμανού για το διαζύγιο Οικονομάκου – Μιχόπουλου: Η ατάκα όλο νόημα – «Πάντα θα με ξενίζει αυτό»

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε την ανακοίνωση του διαζυγίου της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου αλλά και τα σχόλια που δέχονται.
η-ναταλία-γερμανού-για-το-διαζύγιο-οικ-189058

Η Ναταλία Γερμανού επέλεξε να τοποθετηθεί μέσα από την εκπομπή της για τον χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Η γνωστή παρουσιάστρια με λίγα και καλά λόγια σχολίασε την ανακοίνωση του διαζυγίου και κατέθεσε την δικιά της άποψη σχετικά με το θέμα.

Ναταλία Γερμανού: Η δήλωση για το διαζύγιο Οικονομάκου-Μιχόπουλου

Ειδικότερα, η Ναταλία Γερμανού σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής για την ανακοίνωση που εξέδωσε το γνωστό ζευγάρι. «Θα μου επιτρέψετε μόνο μία προσωπική, καθαρά προσωπική, τοποθέτηση. Να τους ευχηθώ κατ’ αρχάς τα καλύτερα στους ξεχωριστούς δρόμους πια που θα τραβήξουν ο καθένας στη ζωή του.

Παρά το γεγονός ότι σέβομαι πολύ το γεγονός ότι ζητούν διακριτικότητα από τους δημοσιογράφους και από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης γιατί υπάρχουν παιδιά στη μέση, πάντα θα με ξενίζει το γεγονός ότι η διακριτικότητα είναι λες και και είναι αποκλειστικό προνόμιο μόνο όσων έχουν παιδιά».

Ναταλία Γερμανού: Η συνέχεια της δήλωσης

«Δηλαδή όταν ένα ζευγάρι χωρίζει και δεν έχει παιδιά, είναι δηλαδή βορρά των δημοσιογράφων; Δηλαδή μπορούμε να τους ξεσκίζουμε ελεύθερα, να τους παρακολουθούμε και να τους ρωτάμε «γιατί χωρίσατε, σας κεράτωσε;» ή «γιατί χωρίσατε, τον πιάσατε με άλλη;»; Με πολύ σεβασμό σε όσους είναι γονείς».

«Παρόλα αυτά δεν θα έπρεπε, η διακριτικότητα θα έπρεπε να αφορά τους πάντες. Τον χωρισμό των ανθρώπων οφείλουμε να τον αντιμετωπίζουμε με διακριτικότητα είτε τα ζευγάρια έχουν παιδιά είτε όχι. Γιατί ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος, όπως έχει πει και ο ποιητής, πονάει για όλους τους ανθρώπους» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Ναταλία Γερμανού για να συνεχίσει την γνώριμη ροή στο «Καλύτερα δε γίνεται» του Σαββάτου.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Οι εριστικοί του ζωδιακού: Τα 3 ζώδια που θα τσακωθούν στο πασχαλινό τραπέζι

Παγιδευμένοι: Ο γιος του τηλεοπτικού «Τρελαντώνη» παίζει στη επιτυχημένη σειρά και είναι ίδιος με τον πατέρα του

Αθηνά Οικονομάκου: «Βροχή» τα αρνητικά σχόλια στο Ίντερνετ μετά τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ