Περήφανος μπαμπάς: Ο Απόστολος Ρουβάς μας δείχνει για 1η φορά τον κούκλο γιο του

Ο Απόστολος Ρουβάς πλέει σε πελάγη οικογενειακής ευτυχίας και μάλιστα μοιράστηκε στα social media την πρώτη φωτογραφία με τον γιο του.
περήφανος-μπαμπάς-ο-απόστολος-ρουβάς-197803

Ο Απόστολος Ρουβάς τους τελευταίους μήνες περπατάει σε μια νέα και πολύ ενδιαφέρουσα πίστα της ζωής.Ο γνωστός σεφ πλέον είναι περήφανος πατέρας αφού εδώ και λίγους μήνες έχει υποδεχθεί στον κόσμο τον γιο του.

Η δημιουργία οικογένειας ήταν κάτι που ήθελε πολύ ο Απόστολος Ρουβάς και έτσι μαζί με τη σύντροφό του, Φανή αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Πριν από 8 μήνες λοιπόν οι δύο τους έγιναν γονείς.

Απόστολος Ρουβάς: Η σπάνια φωτογραφία μαζί με τον γιο του

Τη Δευτέρα 3/6 ο Απόστολος Ρουβάς δημοσίευσε στο instagram μια σπάνια φωτογραφία μαζί με τον γιο του. Οι δύο τους είναι αγκαλιά σε μία από τις βόλτες του στη φύση χαζεύοντας τη δύση του ηλίου μπροστά από ένα συντριβάνι.

Ο Απόστολος Ρουβάς ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας και μάλιστα πριν έρθει ο γιος του στη ζωή, ο γνωστός σεφ είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Happy Day μιλώντας για τη δημιουργία οικογένειας και για την πατρότητα: «Ο έρωτας περνάει από το στομάχι και αυτό ισχύει για όλους, όχι μόνο για εμένα. Δεν μαγειρεύω πάντα, έχω τη διάθεση όμως το απολαμβάνω. Θα το ήθελα να κάνω οικογένεια είναι η αλήθεια, είναι κάποια στιγμή μέσα στο πρόγραμμά μου. Θαυμάζω πάρα πολύ τον Σάκη και τα αδέρφια μου για τις οικογένειες που έχουν δημιουργήσει, για τα συναισθήματα που σου προσφέρει, είναι δημιουργία. Θα πρέπει να υπάρχουν προϋποθέσεις για να δημιουργηθεί μια οικογένεια. θεωρώ ότι παίρνεις πολλά από αυτό τον θεσμό».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Είμαι ο άνθρωπος που δίνει το χέρι του για βοήθεια ακόμα και εκεί που δεν πρέπει»

«Κόκκινος συνεργασμός» από τον Γεράσιμο Παπαδόπουλο: Αυτές είναι οι 6 ελληνικές περιοχές με την πιο υψηλή σεισμική δραστηριότητα

Ηχηρή υπενθύμιση για τις νέες ταυτότητες: Πότε τελειώνει η διορία – Βαριά πρόστιμα αν δεν αλλάξετε

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ