Έξω φρενών η Ιωάννα Τούνη για την κυκλοφορία βίντεό της από τη Μύκονο: «Πόσο ξεφτίλες είστε;»

Η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε: "Mας βγάζεις παρά τη θέλησή μας, το δημοσιεύεις στα κανάλια και ζητάς και το λόγο για το πως ήμασταν στο σπίτι;"
έξω-φρενών-η-ιωάννα-τούνη-για-την-κυκλο-197798

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στην Μύκονο για επαγγελματικούς λόγους και συγκεκριμένα για επαγγελματική φωτογράφιση για την εταιρεία ρούχων που διαθέτει. Μαζί με την ινφλουένσερ ήταν και οι φίλες της.

Ιωάννα Τούνη: Ο λόγος που έγινε έξαλλη

Ο φακός του Mykonos Live Tv και ο Πέτρος Νάζος απαθανάτισε την Ιωάννα Τούνη στη βίλα όπου μένει μαζί με την παρέα της και προκάλεσε την έντονη αντίδραση της influencer καθώς, όπως αναφέρει η ίδια, το βίντεο τραβήχτηκε παράνομα και χωρίς τη συγκατάθεσή τους στον ιδιωτικό χώρο που έχουν νοικιάσει. Η ίδια ξέσπασε με τον εν λόγω βίντεο κι όσα ανέφερε ο Πέτρος Νάζος στη Super Κατερίνα για την εμφάνισή της με το μαγιώ.

Ιωάννα Τούνη: Τι απάντησε η ινφλουένσερ

«Να ρωτήσω εγώ κάτι; Μερικοί μερικοί εδώ πέρα, πόσο γελοίοι μπορεί να είστε; Ήρθε χθες, το μάθαμε σήμερα από τα κανάλια, δημοσιογράφος, δεν ξέρω που, από κάποιο πεζούλι με τηλεφακό, μας έβγαλε βίντεο παράνομα, παρά τη θέλησή μας, σε ιδιωτικό προσωπικό χώρο, στο σπίτι μας με τα κορίτσια που κάνουμε φωτογράφιση. Ήμασταν σπίτι μας, αλλάζαμε. Μας έβγαλε βίντεο και το έδωσε στα κανάλια, το παίξανε τα κανάλια. Και βγήκε ο π… και είπε ότι θα έπρεπε τα κορίτσια που ήταν έτσι στη βίλα να βάλουν σηματάκι ακατάλληλο έτσι όπως ήταν» ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

«Βρε παλιοπ… μη βρίζω κιόλας και ρίχνω το επίπεδο. Έρχεσαι παράνομα, μας βγάζεις παρά τη θέλησή μας, το δημοσιεύεις στα κανάλια και ζητάς και τον λόγο για το πως ήμασταν στο σπίτι μας; Δεν είστε επαγγελματίες να ξέρετε. Ξεφτίλες είστε» είπε χαρακτηριστικά στο βίντεό της η Ιωάννα Τούνη.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ηχηρή υπενθύμιση για τις νέες ταυτότητες: Πότε τελειώνει η διορία – Βαριά πρόστιμα αν δεν αλλάξετε

Γενέθλια για τον γόη, Λάκη Κομνηνό: Πόσο ετών γίνεται, η σπάνια εμφάνιση με τον κούκλο γιο του

Σταύρος Θεοδωράκης: «Εγώ δεν θα πάθαινα ποτέ καρκίνο αν ευθυνόταν η διατροφή, τρώω σαλάτες, φρούτα και ποτέ τηγανητά»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ