Μαρίνα Σάττι μετά τη 2η πρόβα: «Γλιστρούσα με τα παπούτσια – Με τον ήχο είχαμε θέματα»

Η Μαρίνα Σάττι μέσα από ένα βίντεο μίλησε για τις αγωνίες της και τους προβληματισμούς της μετά την δεύτερη πρόβα στο Μάλμε.
μαρίνα-σάττι-μετά-τη-2η-πρόβα-γλιστρού-190708

Η Μαρίνα Σάττι μετά την δεύτερη πρόβα στην σκηνή της Eurovision στο Μάλμε, εξέφρασε τις αγωνίες της αλλά και μας καθησύχασε με ένα βίντεο που ανάρτησε στο Instagram ο λογαριασμός της ΕΡΤ.

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε on camera

Σε μονοπλάνο, όπως ακριβώς δηλαδή θα τη δούμε και στη σκηνή της Eurovision, η Μαρίνα Σάττι μίλησε on camera για τα όσα βίωσε on stage λίγο μετά την δεύτερη γενική τεχνική πρόβα που έκανε και μεταξύ άλλων, δεν έκρυψε και τους προβληματισμούς της.

Μάλιστα, δεν έκρυψε κάποια προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά την πρόβα, αρχικά με τις μπότες που φοράει και οι οποίες γλιστρούσαν και δεύτερον με τον ήχο.

Όπως εξήγησε και η ίδια:

«Κάποια πράγματα πήγαν πολύ καλά. Με την κάμερα ας πούμε, την κίνηση της κάμερας… Εντάξει, τώρα δεν έχει νόημα πλέον να το κρύβω. Το ξέρετε όλοι ότι είναι μονοπλάνο αυτό που κάνουμε… Οπότε ο κάμερα μαν και η κάμερα είναι στην ουσία μέρος της χορογραφίας… Πρέπει στην ουσία να χορέψει μαζί μας, να γυρίσει γύρω από εμάς, να τρέξει… Είναι μία πρόκληση όλο αυτό. Σε σχέση με την πρώτη πρόβα πήγε πολύ καλύτερα όλο αυτό… Εγώ είχα λίγα θέματα… Γλιστρούσα με τα παπούτσια, τέλος πάντων, βρήκαμε έναν τρόπο να το κάνουμε πιο καλά. Με τον ήχο επίσης είχαμε κάποια θέματα αλλά νομίζω ότι ξέρω γιατί έγινε αυτό χθες. Νομίζω ότι μία σημείωση που τους είχαμε δώσει στην πρώτη πρόβα, κάπως παρεξηγήθηκε. Ελπίζω ότι αυτό το πράγμα κάπως θα φτιάξει μέχρι τη γενική πρόβα που είναι η πρόβα μας μία μέρα πριν τον β’ ημιτελικό».

Η Μαρίνα επίσης μίλησε για το πώς περνάει τα βράδια στο ξενοδοχείο μαζί και με άλλες αποστολές χωρών που έχουν καταλύσει εκεί, λέγοντας πως περνάνε πολύ όμορφα όλοι μαζί και πως έχουν γίνει μία μεγάλη παρέα, τονίζοντας πως όντως πρόκειται για φεστιβάλ.

Μαρίνα Σάττι: Η ανάρτηση από το Μάλμε

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μεγάλο Σάββατο σήμερα: Ο εορτασμός της Αναστάσεως του Χριστού

Πρόγνωση καιρού: Με ομπρέλες το Μεγάλο Σάββατο σε αρκετές περιοχές – Στους 24 βαθμούς το θερμόμετρο

Αγγελική Νικολούλη – Χάρις Αλεξίου: Πόζαραν μαζί στον Επιτάφιο και η φωτογράφια τους «έριξε» το διαδίκτυο

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ