Η Κέιτ Μίντλετον στην Ρώμη: Εγχειρίστηκε από γιατρούς του νοσοκομείου του Πάπα

Δύσκολες ώρες για την Κέιτ Μίντλετον αφού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εγχειρίστηκε στην Ρώμη από γιατρούς του Πάπα.
η-κέιτ-μίντλετον-στην-ρώμη-εγχειρίστη-190601

Η Κέιτ Μίντλετον εγχειρίστηκε από γιατρούς του Πάπα, στην πολυκλινική Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης σύμφωνα με ιταλικό περιοδικό.

Συγκεκριμένα η πολυκλινική είναι το νοσοκομείο στο οποίο εισάγονται παραδοσιακά όλοι οι ποντίφικες, ενώ και ο σημερινός πάπας Φραγκίσκος έχει νοσηλευτεί επανειλημμένα.

Κέιτ Μίντλετον: Τα δημοσιεύματα για την εγχείρηση της πριγκίπισσας

Πηγές της πολυκλινικής Τζεμέλι δεν σχολιάζουν το δημοσίευμα, ενώ το περιοδικό υποστηρίζει ότι η πληροφορία προέρχεται από πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Ο διευθυντής του ογκολογικού κέντρου του νοσοκομείου, καθηγητής Τζαμπάολο Τόρτορα, πρόσφατα είχε δηλώσει ότι «μπορεί να υποθέσει, κανείς, ότι o όγκος μπορεί να εντοπίσθηκε στην κοιλιακή χώρα και ενδέχεται να έπληξε τα γυναικολογικά όργανα ή το πεπτικό σύστημα». «Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι οι θεραπείες για τον καρκίνο των γυναικολογικών οργάνων έχουν βελτιωθεί σημαντικά, είναι αποτελεσματικές και για μεγάλο μέρος των ασθενών επιτυγχάνεται η ίαση», πρόσθεσε ο καθηγητής.

Σχετικά με τον βασιλιά Κάρολο, το ιταλικό περιοδικό γράφει, τέλος, ότι «φέρεται να υποφέρει από έντονους πόνους στα κόκαλα».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Κατέβασε ρολά» μεγάλη ελληνική εταιρεία: Όλοι είχαμε προϊόντα της στην κατάψυξή μας

Η Άντζελα Γκερέκου στο νησί της: Βρέθηκε στην Κέρκυρα, μας έδειξε την μητέρα της και δεν της μοιάζει καθόλου

Πάσχα: Η επική απάντηση παιδιού που “ξενέρωσε” με τις διακοπές μόλις θυμήθηκε το σχολείο – «Μου έφυγε η όρεξη τώρα που το σκέφτηκα»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ