Έλενα Τοπαλίδου: Χορεύει ξέφρενα Έμινεμ και γράφει στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»

Το βίντεο που μοιράστηκε η χορεύτρια και σύζυγος του Νίκου Κουρή με τους ακολούθους της, τη Μεγάλη Πέμπτη, προκάλεσε αντιδράσεις.
έλενα-τοπαλίδου-χορεύει-ξέφρενα-έμιν-190619

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση της Έλενας Τοπαλίδου, η οποία επέλεξε ανήμερα της Μεγάλης Πέμπτης να δημοσιεύσει βίντεο στο οποίο χορεύει ξέφρενα Έμινεμ και γράφει «Επιτάφιος».

Πιο αναλυτικά, η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια, τη μέρα που κορυφώνεται το Θείο Δράμα με τη σταύρωση και τον θάνατο του Χριστού, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να χορεύει το ραπ τραγούδι «Here I Am» μέσα στο διαμέρισμά της. Μάλιστα διακρίνεται να χοροπηδάει ξέφρενα.

Αυτό ωστόσο που προκάλεσε εντύπωση ήταν η κίνησή της να προσθέσει τη λεζάντα «Επιτάφιος» με ένα λουλούδι. Η ίδια δεν εξήγησε πώς συνέδεσε τον θάνατο και την ταφή του Χριστού με τον ράπερ και τον χορό, ωστόσο το μήνυμά της προκάλεσε αντιδράσεις στο διαδίκτυο.

Δείτε τον χορό της Έλενας Τοπαλίδου:

Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Τοπαλίδου, είχε προκαλέσει ξανά αίσθηση με τις χορευτικές της ικανότητες όταν στον γάμο της με τον Νίκο Κουρή είχε κάνει… πιρουέτα μέσα στην εκκλησία την ώρα που ο ιερέας είπε «η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα».

Τότε, είχε δηλώσει:

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Η Άντζελα Γκερέκου στο νησί της: Βρέθηκε στην Κέρκυρα, μας έδειξε την μητέρα της και δεν της μοιάζει καθόλου

Πάσχα: Η επική απάντηση παιδιού που “ξενέρωσε” με τις διακοπές μόλις θυμήθηκε το σχολείο – «Μου έφυγε η όρεξη τώρα που το σκέφτηκα»

Δάκρυσε και η Χριστίνα Βίδου στην εκπομπή «Συνδέσεις»: «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες στη θέση μου»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ