Μαρία Καρλάκη: «Δοξάζω τον Θεό και την Παναγία, που ο πατέρας του παιδιού μου δεν είναι στη ζωή μας»

Η Μαρία Καρλάκη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον πατέρα του παιδιού της και τα συναισθήματά της για το γεγονός ότι είναι απών.
μαρία-καρλάκη-δοξάζω-τον-θεό-και-την-π-196911

Η Μαρία Καρλάκη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μητρότητα, στον πατέρα του παιδιού της, αλλά και στους λόγους που χαίρεται που δεν βρίσκεται στη ζωή τους.

Μαρία Καρλάκη: «Μεγαλώνω το παιδί μου με ηρεμία»

«Δεν έχω πληγωθεί καθόλου, που δεν υπάρχει επικοινωνία με τον πατέρα του παιδιού μου. Δοξάζω τον Θεό και την Παναγία. Από τη στιγμή που είναι έτσι όπως είναι, αυτό το πράγμα που λέγεται άνθρωπος, δεν είναι στη ζωή μας».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τον χαρακτήρα του: «Δεν αξίζει αυτή η συμπεριφορά, ούτε σε εμένα, αλλά ούτε και στον γιο μου. Αν είχα δηλαδή τέτοια συμπεριφορά συνέχεια, θα πέθαινα από αρρώστια, δεν γίνεται. Γλίτωσα την εντατική στο παρά πέντε. Θέλω να πω ότι με γλίτωσε που δεν ήρθε στη βάφτιση. Μεγαλώνω το παιδί μου με ηρεμία».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, ο πατέρας του παιδιού της δεν κατάφερε να τηρήσει τις οικονομικές υποχρεώσεις που είχε απέναντί τους.

«Όταν αναγνωρίζεις κάτι, πρέπει να τηρείς και τις υποχρεώσεις σου. Δεν μπορούσε να τηρήσει οικονομικά τις υποχρεώσεις, γιατί δεν έχει πληρώσει ούτε τη γέννα. Δεν μπορούσε, όλα καλά, δεν πειράζει. Μπορεί και να μην μπορεί ο άνθρωπος», τόνισε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Νομίζω πως αυτό που πέρασα, δεν αξίζει ούτε στον χειρότερο μου εχθρό. Πέρασα κάτι πάρα, μα πάρα, πολύ δύσκολο και δοξάζω τον Θεό κάθε μέρα που δεν έπαθα επιλόχειο κατάθλιψη».

Δείτε όσα είπε:

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Πέθανε πασίγνωστος σεφ μια μέρα μετά τον τελικό του Conference League

Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό από τον Φίλιππο Μιχόπουλο – Τι αποκάλυψε για τη σχέση τους

Ιούνιος: H ημέρα που γεννήθηκες θα καθορίσει το πως θα κυλήσει ο μήνας σου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ