Βασίλης Καρράς: Ο μπαμπάς οικοδόμος, η μαμά καθαρίστρια, τα φτωχικά χρόνια και η αμύθητη περιουσία που «έχτισε»

Ο Βασίλης Καρράς έζησε μια ζωή που μοιάζει με σενάριο ταινίας, περνώντας από την φτώχεια στα πλούτη και στο πρόωρο τέλος.
βασίλης-καρράς-ο-μπαμπάς-οικοδόμος-η-μ-196820

Χάρη στο ταλέντο του, ο Βασίλης Καρράς κατάφερε να χτίσει μια περιουσία η οποία ξεπερνάει τα 10 εκατ. ευρώ.

Βασίλης Καρράς: Το ταλέντο, η περιουσία και η διαθήκη

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή λίγο πριν την εκπνοή του 2023, «χτυπημένος» από τον καρκίνο, βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο και τους εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές του.

Έχοντας ζήσει ως παιδί σε συνθήκες φτώχειας, ο ίδιος δεν ξέχασε ποτέ το παρελθόν του, παραμένοντας μέχρι το τέλος βαθιά ταπεινός, ανθρώπινος, και νιώθοντας ένα αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό του, τους ανθρώπους που τον αγάπησαν και τον αποθέωσαν.

Μερικούς μήνες μετά τον θάνατό του, η διαθήκη του Βασίλη Καρρά ήρθε στο «φως» την Πέμπτη, 30/05, με τον ίδιο να αφήνει στη σύζυγο και την κόρη του ακίνητη περιουσία, τραπεζικές καταθέσεις και πνευματικά δικαιώματα τραγουδιών, περιουσία που υπερβαίνει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Βασίλης Καρράς: Η κληρονομιά του τραγουδιστή

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» ο Βασίλης Καρράς άφησε στη σύζυγο και στην κόρη του μία μονοκατοικία στην Καρδία Θεσσαλονίκης, το «Χωριό της Ειρήνης», το κτήμα του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, ένα παραθαλάσσιο εξοχικό, ένα πολυτελές διαμέρισμα στην Αθήνα, τραπεζικές καταθέσεις, αλλά και πνευματικά δικαιώματα τραγουδιών.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Πολύ δύσκολη νύχτα για Ελένη Χατζίδου, Ετεοκλή Παύλου: Εσπευσμένα γιατρός στο σπίτι τους

Αληθινός πατριώτης: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρίζει ελληνική σημαία σε κάθε παιδί της Πρώτης Δημοτικού

Θεσσαλονίκη: Πήγε να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις με έναν τεράστιο σταυρό στον λαιμό

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ