Χώρισαν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα: Η ανακοίνωση στο Instagram

Τίτλοι τέλους για τη σχέση Τσιτσιπά-Μπαντόσα. Το γνωστοποίησε η Ισπανίδα τενίστρια με story που δημοσίευσε στο Instagram.
χώρισαν-ο-στέφανος-τσιτσιπάς-και-η-πάο-191040

Χώρισαν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα, όπως ανακοίνωσε η Ισπανίδα τενίστρια με story που δημοσίευσε στο Instagram την Κυριακή του Πάσχα (5/5). Τίτλοι τέλους μπήκαν στη σχέση τους αλλά όπως γράφει η ίδια, προχωρούν ως φίλοι, με σεβασμό ο ένας για τον άλλον, στα χωριστά μονοπάτια τους. Η τενίστρια ζήτησε από τον κόσμο να σεβαστεί την προσωπική της ζωή και ευχαρίστησε για την υποστήριξη τους φίλους και την οικογένειά της.

Χώρισαν Τσιτσιπάς – Μπαντόσα

Η ανάρτησή της:

«Ύστερα από προσεκτική σκέψη και πολλές όμορφες στιγμές μαζί, ο Στέφανος και εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε φιλικά τους δρόμους μας. Μοιραστήκαμε ένα ταξίδι γεμάτο αγάπη και μάθηση, και ως φίλοι με τεράστιο αμοιβαίο σεβασμό επιλέγουμε τώρα να προχωρήσουμε στα δικά μας μονοπάτια.

Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη των φίλων μας, της οικογένειάς μας και όλων όσοι υπήρξαν μέρος της ιστορίας μας. Καθώς μεταβαίνουμε σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας, συνεχίζουμε να ευχόμαστε ο ένας στον άλλον μόνο το καλύτερο σε όλες τις προσπάθειές μας. Ζητάμε ευγενικά την προστασία της ιδιωτικής μας ζωής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τον σεβασμό σας», έγραψε η τενίστρια για τον χωρισμό της με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Γλυκό ψυγείου με μπισκότα, κρέμα βανίλιας και κρέμα πορτοκαλιού

«Απασφάλισε» η Βέφα Αλεξιάδου: «Έμεινα 13 χρόνια στον ΑΝΤ1 και δεν πληρώθηκα ποτέ»

Μοναδική Κατερίνα Στανίση: «Εμένα δεν είναι ικανός κανένας να με στείλει σπίτι μου, δουλεύω από τα 12»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ