Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: Ποια είναι η σύντροφός του Ελένη Κολτζή με την οποία θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει σύντομα ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μαζί με την σύντροφο του, Ελένη Κόλτζη.
παντρεύεται-ο-γιάννης-παπαμιχαήλ-ποι-190969

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μαζί με την Ελένη Κολτζή αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους. Ο 54χρονος γιος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και της Αλίκης Βουγιουκλάκη σύντομα θα παντρευτεί την σύντροφο του όπως έγινε γνωστό από την αναγγελία του γάμου τους.

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Λίγα λόγια για την Ελένη Κολτζή

Η Ελένη Κολτζή είναι απόφοιτη Φυσικοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, ενώ ασχολείται με τις έρευνες και τεχνολογίες που συμβάλλουν στην εξέλιξη της ιατρικής.

Μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν ως μέλος της ερευνητικής ομάδας του ΕΚΕΤΑ, η Ελένη Κολτζή στέφθηκε μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού “Match & Develop a startup”

Η Ελένη Κολτζή, στο πλαίσιο της πτυχιακής της εργασίας, είχε παρουσιάσει στο συμπόσιο Έρευνας και Καινοτομίας Φοιτητών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης την ευρεσιτεχνία της. Πρόκειται για έναν ελεγχόμενο ρομποτικό εξωσκελετό, που αποτελεί (πραγματική) χείρα βοηθείας για όλους όσοι λόγω κάποιου τραύματος, εγκεφαλικού, νευροεκφυλιστικής πάθησης ή άλλης αιτίας αδυνατούν να κινήσουν τα άνω άκρα τους.

Η αναγγελία του γάμου της με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ αποτέλεσμα μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς ο ίδιος είχε κρατήσει την σχέση τους μακριά από τα media, το ίδιο και η Ελένη Κολτζή η οποία δεν διαθέτει λογαριασμούς στα social media, θέλοντας να μοιράζεται τις προσωπικές της στιγμές μόνο με τους ανθρώπους από το στενό της περιβάλλον.

Να θυμίσουμε πως η τελευταία φορά που είδαμε τηλεοπτικά τον Γιάννη Παπαμιχαήλ ήταν στην περσινή του συμμετοχή στο J2US.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μοναχικό Πάσχα για τον Νικόλαο: Ανάσταση με τη μητέρα του Άννα Μαρία και τα αδέλφια του μετά το διαζύγιο

Τέμπη: «Θα στείλω όταν φτάσω» – Το νέο συγκλονιστικό τραγούδι αφιερωμένο στα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας

Ακομπλεξάριστη Καίτη Γαρμπή: Άβαφτη ποζάρει με φόντο τη θάλασσα και μας θύμισε ότι η Ελλάδα είναι χώρα του φωτός

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ